Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Особливості виробництва та способи укладання бетонної суміші


Бетонна суміш, яка виробляється в заводських умовах, допомагає економити як бюджет, так і час для замовників. Тому основна маса будівельних підприємств використовує готову бетонну суміш. Доставка на будмайданчики проводиться спецмашинами, які оснащені контейнерами-міксерами, що знаходяться в постійному русі. За рахунок постійного змішування матеріал надходить у вигляді якісної однорідної суміші. Замовити Хуст бетон ви можете в компанії Еталон.
Особливості виробництва та способи укладання бетонної суміші

Щоб приготувати бетонний розчин, потрібно змішати цемент, воду, пісок, наповнювач та спеціальні добавки у певних пропорціях. Сумарна кількість цементу у складі суміші безпосередньо впливає на міцність матеріалу. Якість піску впливає на зручності укладання. Звичайно, в ідеальному варіанті бажано відсутність різних домішок. У вигляді наповнювача можна використовувати керамзит, гравій або щебінь. Бажано, щоб розмір фракцій не перевищував 80 мм. Кількість води в суміші серйозно впливає на міцність після процесу затвердіння.

Для того щоб розпочати роботу з укладанням бетону, в першу чергу потрібно підготувати будмайданчик. У процес підготовки входить розмітка конструкцій, збирання сміття, встановлення елементів, опалубка. Деталі опалубки слід обов'язково з'єднати елементами кріплення, інакше будуть проблеми з герметичністю. Дану конструкцію можна використовувати і повторно. З пластику, дерева або спеціального металевого металу виробляється форма для заливання розчину. Також при укладанні бетону можуть замовляти таку послугу як послуги бетононасосу.

Внутрішній простір форми допускається у значеннях трохи більше 2 мм на погонний метр. Обов'язкова вимога – ідеально чисті та гладкі стінки форми. Поліетиленова плівка, рясно змащена масляно-мильним розчином, дозволяють легко зняти елементи опалубки. Через 8-10 днів залитий бетон досягає показника міцності 80%, і тоді можливий повний демонтаж конструкції. Трапляються випадки, коли опалубку можна демонтувати тільки при затвердінні на 100%.

Зазвичай це потрібно, коли обладнуються споруди завдовжки від 8 і більше метрів. Важливим елементом укладання є процес армування металевими елементами, що впливає на тривалість майбутньої експлуатації споруди. Гарантія довговічності конструкції, коли цим процесом займаються професійні працівники.

Стаття написана за матеріалами компанії ЗБК Еталон, яка дотримується європейських стандартів якості як у виробництві бетону, так і своєї оперативної діяльності. У них ви завжди зможете замовити бетон із доставкою на ваш об'єкт.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок