Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Молочні сепаратори побутові


Молоко – чудовий продукт, із якого можна приготувати багато чого корисного. Якщо хочете їсти смачний і натуральний сир, сметану і масло, то вам потрібен домашній сепаратор для молока. З його допомогою можна відразу після доїння із парного молока отримати знежирене молоко і вершки, з яких роблять масло, морозиво, різноманітні креми і десерти.

Види сепараторів.

Сучасний ринок пропонує великий вибір моделей побутових сепараторів. Вони відрізняються своєю переробною здатністю, економічністю, матеріалами та ціною.

Види сепараторів молока виділяють відштовхуючись від встановленого приводу. Бувають електричні й ручні (механічні) прилади для домашнього використання.

Електричні сепаратори.

Якщо у вас велике господарство, то вам потрібен сепаратор для молока електричний. З його допомогою можна »переганяти” до 100 літрів молока за годину. Електричні моделі коштують дорожче своїх ручних аналогів. З їх допомогою можна одночасно сепарувати молоко і займатися іншими справами, що дає змогу вам заощадити свій час.

Ручні сепаратори.

Головна перевага сепаратора для молока ручного – економічність. Вони мають меншу виробничу потужність (до 50 літрів на годину), а тому не підходять для тих, хто робить молочні продукти на продаж. Ручні сепаратори мають меншу швидкість обертання барабану, і тому не підходять для козячого молока. Вершки з коров'ячого молока знімаються без проблем, але інколи необхідна додаткова перегонка.
Купити сепаратор в Україні


Комплектація сепараторів.

Сепаратор складається із:


  • корпусу;

  • гвинта для регулювання подачі молока;

  • молокоприймача;

  • приводного механізму;

  • центрифуги (барабану);

  • тарілок (дисків);

  • двох приймачів.
  • Незалежно від матеріалів сепаратор для молока, збірка якого проводилась з урахуванням всіх актуальних стандартів, прослужить вам багато років. При виборі між пластиковими і металевими моделями, враховувати необхідно не тільки надійність, але і простоту в догляді. За останнім показником пластмасові сепаратори трохи виграють.

    Барабан для сепаратора молока виготовляють із нержавіючої сталі або алюмінію. Тарілки також бувають пластикові, але перевагу все ж надають металевим. Приводний механізм ізольований від інших частин, щоб попередити потрапляння вологи у нього.

    За необхідності без будь-яких труднощів можна купити запчастини сепараторів для молока. Простіше всього знайти комплектуючі до апаратів вітчизняного виробництва. У комплекті обов'язково йдуть 2 приймача: окремо для вершків і окремо для знежиреного молока.

    Де купити якісний сепаратор для молока?

    Damilk – інтернет-магазин сепараторів молока, де легко знайти модель з необхідними характеристиками: https://damilk.ua/ua/separatory/. На сайті зібрані кращі українські і зарубіжні сепаратори, що виготовленні з безпечних для здоров'я матеріалів.

    Купити сепаратор для молока можна в будь-якому місті України, завдяки тому, що доставка працює по всі країні, і займає всього декілька днів. Оплата покупки здійснюється переказом на рахунок компанії або накладеним платежем (при пересилці поштою).
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини





    На початок