Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Пристрасть та гармонія з Durex Dual Extase


Безпечний секс – задоволення без ризику.

Сексуальний потяг – сильний миттєвий імпульс, що може підштовхнути до інтимного контакту з малознайомою або зовсім незнайомою людиною. Щоб отримана насолода через деякий час не перетворилася на розчарування та жаль з приводу зараження такими небезпечними хворобами як гонорея, герпес, хламідіоз або СНІД, слід заздалегідь потурбуватися про надійний захист.
Пристрасть та гармонія з Durex Dual Extase


Презервативи вважаються одним з найбільш надійних та безпечних засобів, що застосовуються для контрацепції. На відміну від медпрепаратів вони не викликають побічних ефектів, використання не має протипоказань, відсутні вікові обмеження. Презервативи здатні захистити від зараження численними інфекціями, що розповсюджуються статевим шляхом, та уникнути небажаної вагітності. Це вибір відповідальних людей, що піклуються про власне здоров`я та турбуються про безпеку свого партнера.

Існує думка, що презервативи послаблюють та роблять фізичні відчуття під час статевого акту менш виразними, але це не так. Сучасні якісні вироби з надтонкого латексу здатні не тільки подарувати повноцінне задоволення, але й значно посилити його, поглибити та подовжити в часі, зробити сексуальний контакт яскравим та феєричним.

Пристрасть та гармонія з Durex Dual Extase.

Серед засобів, здатних подарувати партнерам незабутню чуттєву насолоду та зробити секс особливим, слід відзначити презервативи Dual Extase марки Durex. Завдяки анатомічній формі Easy on досягається максимально щільне прилягання та комфортність виробу, а ультратонкий матеріал робить його майже не відчутним при використанні. Форма максимально пристосована для повної концентрації на відчуттях. Гелева змазка зменшує силу тертя та надає кожному руху оптимальну інтенсивність, плавність та природність.

Подвійний екстаз.

Durex Dual Extase забезпечує одночасний оргазм обом партнерам завдяки своїм особливостям, які враховують інтимні особливості чоловічого та жіночого організму. Для отримання партнеркою додаткових фізичних відчуттів та більш активної стимуляції, що наближує кульмінацію, на зовнішній поверхні розташовані рельєфні крапки та ребра.

Щоб дещо загальмувати збудження партнера та синхронізувати настання оргазму, на внутрішню поверхню презервативу нанесено анестетик – бензокаїн. Зменшуючи чутливість, він сповільнює процес еякуляції, подовжує статевий акт та дозволяє досягти піку насолоди одночасно. Подвійна насолода з Dual Extase робить статеві відносини ще більш насиченими, витонченими та багатогранними.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини





На початок