Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Що треба знати, купуючи кутову шафу-купе на замовлення


Меблі на замовлення – чудовий спосіб втілити у виробі всі свої побажання та потреби. Особливо це стосується таких функціональних меблів, як комоди, шафи, пенали та інші предмети для зберігання речей.
Що треба знати, купуючи кутову шафу-купе на замовлення


Головна перевага виробів на замовлення – це те, що майже всі параметри можна обрати самостійно, починаючи від розмірів і закінчуючи внутрішнім наповненням. Оскільки одним з найголовніших меблів для зберігання у житлі є шафа, то саме цю річ найчастіше роблять по індивідуальному проекту. До речі, замовити якісний виріб можна тут: https://fayni-mebli.com/.

Яку шафу варто обрати?

Відповідь тут очевидна – звісно ж, шафу-купе. Ці вироби впевнено й швидко витісняють з ринку звичайні шафи з розпашними дверима. Причин цьому декілька:


  • Економія місця. Такі шафи можна ставити навіть у вузькому приміщенні, залишивши місце лиш для комфортного проходу людини. Не треба лишати простір для відкриття дверей.

  • Стильний вигляд. Сучасні шафи-купе мають різноманіття дизайну фасадів. Звичайна шафа таким похизуватися не може.

  • Практичність та зручність. Дверцята шафи-купе не будуть з часом скрипіти, там не треба міняти петлі, ручки и і т.д.
  • Чим гарна кутова шафа-купе?

    Тут усе залежить від форми приміщення та вільного простору у ньому. Якщо у кімнаті, де ви плануєте поставити шафу, вільний як раз-таки куток, то, звісно ж, найоптимальнішим вибором стане саме кутова шафа-купе. Адже це буде раціональне використання простору і в такий виріб поміститься набагато більше речей, ніж у звичайну шафу.

    Кутова шафа-купе представляє собою виріб з двох частин, розташованих перпендикулярно, що у підсумку утворюють прямий кут. Фасад у такої шафи може бути як напівкруглим, так і трапецієвидним.

    Не дивлячись на свою незвичайну форму, така шафа буде стійкою та довговічною. А її наповнення дозволить розмістити в середині усе необхідне.

    Кутова шафа на замовлення.

    Не дивлячись на усю практичність виробу такої форми, стандартні моделі далеко не завжди втілюють у собі повноцінні комфорт і функціональність, про які так мріє споживач. Якщо ви хочете мати без перебільшення ідеальні меблі, варто все ж таки замовити їх індивідуальне виготовлення. І ось чому:


  • Полички та ящики будуть розташовані саме так, як ви захочете. Це буде не 5 стандартних полиць (умовно), розташованих з однаковим проміжком між собою. Ви можете зробити, наприклад, три полички, проміжок між якими буде різним.

  • Самостійно виберете фурнітуру та комплектуючі. Якщо ви цінуєте підвищену якість та міцність, краще самостійно обрати більше дороге наповнення шафи-купе.

  • Можливість обрати будь-який фасад. Все-таки готові вироби обмежені по дизайну фасадів і зазвичай в магазині немає якихось ексклюзивних моделей. Тож виріб на замовлення – ідеальний шлях втілити якусь креативну задумку.
  • Підсумовуючи, скажемо, що кутова шафа-купе на замовлення виграє у вже готової майже по всім параметрам. Та все ж, останнє слово буде, звичайно, за вами.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок