Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Ніхто не завадить українцям святкувати День Перемоги - В.Рабинович


День перемоги — одне з найсвітліших свят для України, і ніякий Володимир В'ятрович, директор Інституту національної пам'яті, не завадить нам відзначити цей день.
Ніхто не завадить українцям святкувати День Перемоги - В.Рабинович

Про це розповів народний депутат і глава політичної партії «Опозиційна платформа — За життя» Вадим Рабінович в черговому випуску авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна».

«Я до свого приходу в політику День перемоги завжди проводив з ветеранами. Це один з великих днів нашої країни, один з найбільших, найсвітліших. І те, що нам намагалися його затьмарити, скасувати, нехай йдуть якомога далі, а ми будемо святкувати День перемоги», — зазначив парламентарій.


За його словами, чиновники, які були при минулій владі, намагалися це свято скасувати.

«В'ятрович намагався це свято скасувати. І де зараз В'ятрович буде? А наш день 9 травня ми святкували, святкуємо і будемо святкувати. Я дуже сподіваюся, що і мої діти будуть святкувати. Всупереч усіляким моральним виродкам, тому що це велике свято. Це свято перемоги над фашизмом. Це велике свято України, яка за часів СРСР була другою за кількістю героїв Великої Вітчизняної війни», — підкреслив народний депутат.


Політик вважає, що це свято має залишатися державним.

«Це свято тих, хто бачить життя. Де я буду святкувати? Зараз над цим думаю. Є пропозиція в Києві з ветеранами, в Одесу теж звуть. Це не головне де, головне, щоб цей день наша країна святкувала, як і десятиліттями до цього», — резюмував Вадим Рабінович.


Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини





На початок