Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Гараж з сендвіч-панелей: особливості будівництва


Сендвіч-панелі — унікальний будівельний матеріал стінового і покрівельного типу. Унікальність полягає в тому, що за допомогою цього легкого, сучасного і практичного матеріалу можна побудувати абсолютно будь-який тип об'єкта житлового або нежитлового фонду. Тому при виборі будматеріалу для будівництва гаража, сендвіч-панелі — оптимальний варіант.
Гараж з сендвіч-панелей: особливості будівництва

Такі панелі відрізняються малою вагою, але при цьому здатні витримати велике навантаження. Вони характеризуються високими показниками теплоізоляції, звукоізоляції, низьким показником горючості, а також стійкістю до механічних і хімічних впливів.

Щоб побудувати гараж з сендвіч-панелей, необхідно знати ряд особливостей процесу. Про це і поговоримо в статті далі.

У чому полягають головні особливості будівництва гаража з сендвіч-панелей?

Сендвіч-панелі, як будівельний матеріал, мають ряд важливих і цінних переваг, які надають власнику майбутньої будови вигоди:


  • Металеві сендвіч-панелі для гаража мають невелику вагу. Вони не створюють велике навантаження на фундамент. Тому фундамент може бути або легким, або зовсім не закладатися;

  • Панелі збірно-розбірні. Це означає, що їх просто зібрати і так само просто розібрати, перевезти в інше місце і знову зібрати при необхідності;

  • Гараж з сендвіч-панелей здатний утримувати температуру. Тому влітку в ньому прохолодно, а взимку — тепло, що є оптимальними умовами для зберігання автомобіля.
  • Найбільша перевага і в той же час особливість сендвіч-панелей і будівництва гаража з них є невисока вартість матеріалу. Незважаючи на те, що вона зручний і практичний для побудови споруд, матеріал коштує недорого. Ціни на сендвіч-панелі ви можете переглянути за посиланням https://zdorovklimat.com.ua/sendvich-paneli.html.

    Етапи будівництва гаража.

    Будь-який будівельний процес починається з оцінки кліматичних умов, якості землі, а також місця, де буде будуватися об'єкт. Від цього залежить вид і товщина утеплювача сендвіч-панелей та інші технічні характеристики споруди. При розробці проекту враховується розміри гаража, його вага і навантаження на фундамент. Таким чином, підбирається вид фундаменту. Після того, як всі розрахунки виконані, а матеріали підібрані, приступають до будівництва.

    Робота виконується по етапах:


  • В першу чергу закладається фундамент, вид якого був раніше визначений;

  • На готовий фундамент встановлюється металевий каркас. Всі деталі замовляються заздалегідь у постачальника, привозяться в готовому вигляді на будмайданчик. Тому збірка каркаса займає всього кілька днів;

  • Коли каркас готовий, починається обшивка сендвіч-панелями. Залежно від проекту панелі можу додатково обшивати утеплювачем зсередини, а також відбуватися облицювальним матеріалом;

  • Після того, як зібраний каркас, зводиться покрівля. В якості покрівельного матеріалу також можуть виступати спеціальні сендвіч-панелі або будь-який інший покрівельний матеріал;

  • В останню чергу встановлюються ворота гаража.
  • В цілому, за умови, що робота виконується професіоналами, будівництво гаража з сендвіч-панелей займає не більше 1-2 тижнів. Термін залежить від обсягів будівництва.
    Гараж з сендвіч-панелей: особливості будівництва

    Важливо відзначити, що на відміну від інших будівельних матеріалів, сендвіч-панелі невибагливі по відношенню до погодних умов і температурному режиму. Тому будувати гаражі з цих панелей можна в будь-який час року.

    Стаття створена компанією «Здоровий клімат» — лідера продажу і будівництва об'єктів з сендвіч-панелей у Львові і Україні.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок