Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Переваги однокімнатних квартир в ЖК HAPPY HOUSE


Однокімнатні квартири — ідеальний варіант для старту самостійного життя. Якщо ви хочете жити в будинку, розташованому біля парку і метро, ​​а також не турбуватися про дозвілля й розвиток дитини, зверніть увагу на ЖК HAPPY HOUSE. Житловий комплекс комфорт-класу будується на проспекті Перемоги.
Переваги однокімнатних квартир в ЖК HAPPY HOUSE
Житловий комплекс комфорт-класу

Що важливо знати про об’єкт.

ЖК HAPPY HOUSE — це чотирисекційна будівля змінної поверховості (15, 18 і 24 поверхи). Тут передбачено всі необхідні об’єкти інфраструктури для освіти, розвитку і дозвілля: дитячий сад нового покоління, центр розвитку дитини, дитячі майданчики, клініку для дітей. Заплановано відкриття Mama Hub.

Перш ніж купити 1-кімнатну квартиру в HAPPY HOUSE, ознайомтеся з перевагами проєкту:

Вигідне розташування. Будинок знаходиться в Шевченківському районі, за 15 хвилин на автівці від центру Києва. За 650 метрів від житлового комплексу — станція метро «Берестейська». Поруч є 12 шкіл (до найближчої — 4 хвилини пішки), творчі студії та фітнес-центри, концептуальні кафе і ресторани. За 15 хвилин пішки — парк, за 3 хвилини на автівці — Київський зоопарк.

Інновації. Заплановано SFERA living system. Керуюча компанія ATMOSFERA, система «розумний будинок» й мобільний застосунок SFERA — її складові. Є можливість інтегрувати систему «розумна квартира».

Безпеку. Передбачено прогресивну охоронну систему. На дитячих та ігрових майданчиках буде встановлено камери відеоспостереження, які можна синхронізувати зі смартфоном. Щоб переконатися, що дитина в безпеці, достатньо відкрити мобільний застосунок.

Забудовник регулярно публікує фотозвіти з будівельного майданчика. Інформацію про хід будівництва Happy House можна знайти на офіційному сайті проєкту в розділі «Будівництво».

Особливості однокімнатних квартир у ЖК HAPPY HOUSE.

Однокімнатні квартири в житловому комплексі HAPPY HOUSE — оптимальне рішення для тих, хто починає своє життя у великому місті, й подружжя. Загальна площа варіюється від 40,92 до 48,62 кв. м. Передбачено спальню, кухню-вітальню, ванну кімнату, лоджію або балкон. Є варіанти з вбиральнею.

На кухні вдосталь місця для круглого обіднього столу або барної стійки й робочої поверхні, де сім’я експериментуватиме з новими смаками й зустрічатиме гостей.

Спальне місце можна розмістити в ніші, поставити уздовж стіни або зробити подіум. Таким чином вдасться звільнити простір для туалетного столика, стильного крісла з торшером, тренажера і бару. Основним місцем зберігання може стати шафа-купе в передпокої, а додатковим — контейнери, заховані під ліжко, підвісні полички й гачки за дверима.

Є можливість облаштувати на лоджії затишний куточок, де приємно усамітнитися з книгою, або міні-кабінет.

Надійна інвестиція.

Однокімнатну квартиру вигідно купувати на ранніх етапах будівництва. Не виключено, що до моменту введення житлового комплексу в експлуатацію її вартість збільшиться на 50% і вище. Надалі квартиру можна перепродати або здавати в оренду. З 2017 року орендні ставки впевнено ростуть.

Актуальну вартість та умови придбання нерухомості в ЖК ХЕППІ ХАУС повідомлять у відділі продажів. Звертайтеся!
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок