Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Втратив роботу під час коронавірусу: кому потрібні фахівці?


Через пандемію коронавирусу COVID-19 в Україні до 500 тисяч осіб можуть втратити роботу. Таку думку висловив екс-міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов.

При цьому, не виключено, що без роботи залишиться набагато більше людей. Таке може статися, якщо епідемія коронавирусу набере ще масштабний характер. На жаль, але необхідно бути готовим до різного розвитку сценарію.

Хто завжди зможе знайти роботу?
Залишившись без роботи, не варто впадати у відчай. Знайти роботу можна завжди. Інше питання - як швидко вийде офіційно працевлаштуватися.
По правді кажучи, як переконані соціологи, на перше місце вийде віддалена робота. Багато роботодавців вже усвідомили, що не завжди доцільно займатися орендою офісу, адже штат своїх працівників можна тримати і контролювати дистанційно.

Втративши роботу і знайшовши нову, не слід розраховувати на високий дохід. До цього потрібно бути готовим. І все ж, хто виграє?


  • SMM і контент-менеджери.
  • Ці фахівці завжди будуть затребувані для ведення бізнес-акаунтів в соціальних мережах. Також завжди буде необхідність в написанні статей та оновлення корпоративних веб-сайтів. Перевагою такої віддаленої роботи є те, що ви можете набрати собі відразу кілька проектів і одночасно їх ввести з дому. При цьому, сукупний дохід може навіть перевищувати ту ставку, яку вам платили на постійній офісній роботі.
    Втратив роботу під час коронавірусу: кому потрібні фахівці?



  • Дизайнери і веб-розробники.
  • Коли закінчиться пандемія і будуть зняті всі обмеження, за прогнозами експертів, вже місяці через 3-4 багато компаній знову почнуть вибудовувати свої бюджети і замовляти зовнішню і інші види рекламних кампаній. Тому у дизайнерів знову буде багато роботи. Теж саме стосується і веб-розробників. Тому, настійно рекомендується зараз зайнятися тим, щоб підтягнути свої знання з розробки сайтів. А попрактикуватися в цьому вам допоможе безкоштовний конструктор сайтів.
    Втратив роботу під час коронавірусу: кому потрібні фахівці?

    Тестировщики програмного забезпечення, айтішники і програмісти як були, так і залишаться затребуваними. Тільки тепер штат таких фахівців дешевше буде «утримувати» віддалено.

    Втім, інші спеціальності також будуть затребувані. Тільки готовим необхідно бути до багатозадачності, а не одному-двом звичним функціональними обов'язками.
    Тому зараз, працюючи віддалено, підшукайте собі якісь курси, освіжіть або підтягніть базу знань, яка у вас була раніше, але була незатребуваною. Почніть шукати нові шляхи для заробітку і у вас все неодмінно вийде.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок