Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Де в Києві взяти вигідний кредит готівкою

Банк Кредит Дніпро пропонує українцям багато вигідних кредитних програм

Де в Києві взяти вигідний кредит готівкою

Готівкове кредитування населення – популярна послуга в Україні. Враховуючи великий попит, видачею позик займаються десятки фінансових установ. Однак умови у них суттєво відрізняються. Оформлюючи кредит, клієнт, звичайно, хоче отримати гроші якомога вигідніше. І щоб досягти поставленої мети, необхідно знайти надійний фінінститут. Одним з таких, безумовно, є Банк Кредит Дніпро. Розглянемо основні аргументи на користь того, аби взяти кредит готівкою в Києві у цій фінустанові.

Чому позики Банку Кредит Дніпро – вигідні?
Привабливість кредитних програм цього фінансового інституту замовлена наступними факторами:

Широкий діапазон сум. Банк видає позики у сумах 3 000 – 75 000, 75 000 – 500 000 гривень. Завдяки цьому клієнт може отримати гроші як на купівлю побутової техніки додому, так і на відкриття власної справи. Звичайно, для отримання півмільйонного кредиту йому необхідно довести свою платоспроможність.
Помірна відсоткова ставка. Оперуючи номінальними показниками, більшість банків приховують від позичальників фактичні розміри переплати. Банк Кредит Дніпро відкрито повідомляє, що реальна відсоткова ставка за його кредитами стартує з відмітки «35% річних», що є одним з найвигідніших показників на українському ринку.

Великий строк кредитування. Фінансова установа надає позики на 12-60 місяців. Для погашення відносно малого кредиту цілком достатньо й одного року. А от для виплати великих сум може знадобитися 3-5 років. Строк кредитування визначається в залежності від розміру позики та місячного доходу клієнта.

Лояльні умови. Для оформлення кредиту позичальник має бути повнолітнім громадянином з офіційним працевлаштуванням. При подачі заявки йому необхідно надати тільки паспорт та ІПН. А якщо сума позики перевищує 75 000 гривень, документальний пакет доведеться доповнити довідкою про доходи за останнє півріччя.

Простота повернення грошей. По-перше, вносити кошти для погашення заборгованості можна безготівковими переказами, в особистому кабінеті FreeBank, через термінали самообслуговування, у касі. По-друге, за дострокову виплату боргу не доведеться виплачувати штрафи та додаткові комісії.

Банк Кредит Дніпро пропонує українцям багато вигідних кредитних програм. Завдяки цьому громадяни мають можливість швидко отримати гроші на задоволення власних потреб, повертаючи їх невеликими сумами протягом 5 років.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок