Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Суші: основні продукти для приготування

Що таке суші від японської доставки Watatsumi

Суші: основні продукти для приготування

Найпопулярнішими представниками східно-азіатської кухні є роли і суші. Кілька років тому вони буквально з головою «накрили» ресторанний бізнес нашої країни, та внесли свої корективи в класичне меню. Сьогодні роли — це впізнаваний бренд і тенденція сучасного покоління. Пояснення такої популярності — оригінальний, ні з чим неповторний смак страви, який відзначають усі без винятку.

Що таке суші від японської доставки Watatsumi?


В Watatsumi ми стежимо за кулінарними тенденціями і регулярно оновлюємо меню. Всі наші страви готуються професійними шеф-кухарями з натуральних і свіжих продуктів. Вас приємно порадують демократичні ціни і широкий асортимент страв японської кухні.

Суші-бар Watatsumi радий запропонувати вам послуги з доставки суші в Києві. Скористайтеся функцією онлайн-замовлення на сайті компанії або зателефонуйте до менеджера call-центру за номерами телефонів +38(066) 993-15-15 та +38(067) 993-15-15. Не хвилюйтеся щодо наявності традиційних приправ та приладів. У комплект до кожного замовлення входять одноразові дерев'яні палички, соєвий соус, гострий васабі та імбир.

Рис як основа


На Сході рис давно є одним з найголовніших і найкорисніших продуктів харчування. Недарма саме рис став основним компонентом для приготування суші. Сьогодні відомо більше двох десятків видів рису і більше сотні його різновидів. Рис може бути не тільки білим, жовтим або бурим, але навіть червоним і фіолетовим. До речі, для того щоб зробити суші, використовують тільки шліфований рис, так як він зберігає в своєму ядрі всі корисні властивості. А щоб отримати тонкий вишуканий аромат, його обробляють розчином з оцту. Крім цього, для отримання особливого смаку в рис додають різноманітні приправи і спеції.

Спеції для суші


Приправи та спеції — це те, що надає страві оригінального і неповторного смаку. Їх можна купити сьогодні в будь-яких спеціалізованих японських, китайських і корейських магазинах. При цьому вони добре поєднуються між собою в самих різних стравах. Можна виділити п'ять основних приправ і спецій, які використовуються для приготування суші або подаються разом зі стравою:


  • японська гірчиця васабі. Така приправа зазвичай подається до суші і рол. Але також використовується для приготування деяких гарячих страв;

  • хризантема: в японській культурі вважається їстівною рослиною. Хризантема також входить до складу багатьох страв китайської і корейської кухні. Хризантема ніби символізує собою основний принцип японської кухні — гармонію смаку і краси;

  • приправа під назвою «міцуба». Є аналогом нашої петрушки. Улюблена японцями за те, що багата вітамінами і нормалізує роботу шлунка;

  • імбир давно став візитною карткою східної кухні. До суші подається в маринованому вигляді. Може бути червоного, білого або рожевого кольору;

  • незамінна приправа на кухні японця — кунжут. Його додають в різні соуси і оцти. Найчастіше насіння кунжуту служать прикрасою суші.
  • Поєднання ароматних приправ і спецій з улюбленими стравами східної кухні ролами і суші — це корисно і смачно!

    Швидка доставка суші


    У ресторані Watatsumi ви можете замовити доставку улюблених страв додому. Ми дбаємо про те, щоб наші гості залишилися задоволені наданими послугами, тому незмінно тримаємо якість приготованих страв на високому рівні. Наші фахівці сформують будь-яке замовлення за вашим бажанням. А кур'єрська служба доставляє замовлення в чітко визначений час за вказаною адресою. Доставка з ресторану Watatsumi здійснюється в усі райони Києва.

    Де ще скуштувати суші від Watatsumi?


    Запрошуємо вас відвідати наш острівець автентичної японської кухні в Києві. Ми знаходимось в ТРЦ Караван Outlet, за адресою м.Київ, вул. Лугова 12. Результат успіху нашої кухні - це численні позитивні відгуки, які ми отримуємо щодня.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини





    На початок