Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Рослині потрібен цинк, добриво ДоброДІЙ допоможе!

Головними важливими властивостями цинку для рослини є те, що він відіграє значну роль у процесі запилення, покращує схожість та енергію проростання рослин, потрібен для дозрівання та формування зерна

Відомо, що даний елемент має широке фізіологічне значення для рослинного організму та виконує важливі різнобічні функції. Його ж нестача суттєво обмежує потенціал врожайності багатьох с/г культур та призводить до деяких негативних наслідків.
Рослині потрібен цинк, добриво ДоброДІЙ допоможе!

Головними важливими властивостями цинку для рослини є те, що він відіграє значну роль у процесі запилення, покращує схожість та енергію проростання рослин, потрібен для дозрівання та формування зерна. Окрім цього, цинк бере участь у формуванні крохмалю, правильного розвитку кореня, допомагає управляти синтезом багатьох регуляторів росту рослин (ауксинів).

ДоброДІЙ Цинк – добриво для захисту рослин


При нестачі ж цинку в грунті, забарвлення листя рослин стає жовто-зеленого відтінку, згодом, листки вкриваються темно-бурими плямками та починається процес відмирання листових тканин. Якщо ж це молоді листочки, то їхній ріст сповільнюється, а форма стає асиметричною, деформованою та не великого розміру. Такі рослини – ньзькорослі, з характерним міжжилковим хлорозом.

Та з будь-якими негативними наслідками, пов’язанами з нестачею такого елемента, як цинк, добриво «ДоброДІЙ» успішно допоможе впоратись. «ДоброДІЙ Цинк-Мідь» - спеціально створене для забезпечення нагальних потреб й коригування живлення цинкозалежних рослин, та підвищення їх врожайності. А завдяки залученню у добриво іонів міді, значно зростає ефективність застосування цинку за рахунок сумісної синергічної дії, та створення ще одної фунгіцидної «лінії оборони» від хвороб.

ДоброДІЙ Цинк – добриво яке:


  • бере значну роль в азотному обміні культури;

  • оберігає від бактеріозів;

  • впливає на морозо- та посухостійкість рослин;

  • протидіє виляганню с/г культур;

  • завдяки міді, цинк краще засвоюється рослинами та створюється ще одна, додаткова «оборонна лінія» проти хвороб;

  • мідь впливає на здатність утримувати воду в тканинах рослин.
  • Для отримання більш кращих результатів, та повного засвоєння рослинами такого елементу, як цинк, добриво ДоброДІЙ Цинк-Мідь рекомендується застосовувати разом із органо-мінеральним добривом «ДоброДІЙ». Таке поєднання дозволить значно знизити ураження рослин грибковими захворюваннями, підвищити цукристість плодових і ягідних культур та ін. Продукт рекомендований для застосування в органічному землеробстві та відзначений незалежним сертифікаційним органом «Органік Стандарт».
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини





    На початок