Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Приватна школа «Базис»: для тих, хто хоче досягати кращого


Приватна школа «Базис»: для тих, хто хоче досягати кращого

Інтерес до приватної освіти зростає з кожним роком, і ця тенденція зовсім не викликає здивування. Навчання у державних закладах рідко передбачає індивідуальний підхід до учня – орієнтир утримується на середніх показниках успішності, тому школярі вимушені після уроків відвідувати репетиторів. У приватних школах таких недоліків немає. Приватні школи у Києві націлені на високі результати для кожного учня. Ґрунтовне вивчення предметів за передовими освітніми технологіями, невеликі за кількістю учнів класи та увага до кожної дитини дозволяє здобувати знання вже у стінах школи, максимально раціонально використовуючи час. Серед таких закладів вигідно вирізняється школа Базис. Вона стала вибором тих учнів, які бажають поряд з освітнім стандартом отримати ґрунтовні знання з природничих наук та англійської мови, а також всебічно розвиватись як особистість.

[zagol]У чому переваги школи «Базис» у порівнянні з державними закладами?[/zago
Приватна школа «Базис»: для тих, хто хоче досягати кращого

Батьки і їх діти, які обрали приватну школу в Києві «Базис», достойно оцінили її наступні плюси:


  • Продумана сучасна навчальна програма. Вона включає всі предмети, які входять в освітній стандарт, тому атестат визнається при вступі у ВНЗ України та світу.Предмети природничого циклу, англійська мова і математичні дисципліни освоюються поглиблено, що дозволяє успішно здати ЗНО і спрощує продовження освіти в інститутах та університетах.

  • Наявність «пробного тижня». Перед вступом дитина має час на те, щоб зрозуміти, наскільки їй підходить стиль навчання, програма, чи відповідають її очікування реальності. Перед пробним тижнем учні молодших класів зустрічаються з психологом та класним керівником, щоб перевірити, наскільки здібний майбутній школяр до природничих наук. Ті, хто вступають з 5 по 11 класу, повинні пройти співбесіду з предметним викладачем.

  • Професійні та відповідальні викладачі, які «горять» своєю справою. Вчителі працюють за покликанням, і їхня мета – передати дітям цінні знання, навчити їх бути цілеспрямованими творцями свого майбутнього. В закладі панує взаємоповага, оскільки учасники навчального процесу сконцентровані на одній меті.

  • Розвиток раціонального світобачення. Освіта − це не тільки інформація та алгоритми, а й науковий світогляд. Тому на базі школи працюють гуртки, клуби та секції, де учні можуть реалізувати свій дослідницький потенціал.

  • Безпека. Територія надійно охороняється, тому імовірність проникнення сторонніх осіб зі злочинною метою виключена. В школі заборонено курити, користуватись електронними цигарками та вживати алкоголь, також діють правила, які забезпечують психологічний комфорт, зокрема, попереджують дискримінацію та булінг в середовищі школи.

  • Відмінна матеріальна забезпеченість. Є все необхідне для навчання – учням не потрібно додатково шукати посібники та підручники, купувати обладнання для лабораторних робіт і т.д.
  • Як бачимо, сильні сторони приватного закладу ставлять його на помітно кращі позиції в плані якості освіти, і далеко не кожна державна школа може дати такий рівень. Попри те, що навчання ведеться на платній основі, фінансові вклади окупляться сторицею в майбутньому. Крім цього, для особливо талановитих школярів є можливість отримання стипендії, яка зможе частково покрити витрати.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок