Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Сервіс Liki24.com запустив безкоштовну експрес-доставку медпрепаратів для пенсіонерів


Послуга швидкої доставки лікарських засобів за 30 хвилин стала доступною для осіб віком від 60 років завдяки партнерству Liki24.com із онлайн-сервісом виклику авто Uklon. У межах планової доставки медпрепарати доставлятимуть кур’єри ще двох партнерів Liki24.com ― Нової Пошти і Укрпошти. Доставка ліків на суму понад 500 грн, замовлених і оплачених карткою єПідтримка, є безкоштовною.
Сервіс Liki24.com запустив безкоштовну експрес-доставку медпрепаратів для пенсіонерів

Починаючи з 24 січня 2022 року, громадяни України віком від 60 років, які пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу і оформили спеціальну картку в одному з банків-партнерів програми єПідтримка, отримали змогу розраховуватися нею за ліки. Згідно з даними Міністерства економіки, протягом першого тижня після запуску цієї ініціативи такою можливістю скористалося понад 100 тис. пенсіонерів, які загалом витратили на ліки понад 88 млн грн.

На тлі чергової хвилі пандемії COVID-19 в Україні та ледь не щоденних антирекордів за кількістю захворілих сервіс Liki24.com у партнерстві з Uklon, Новою Поштою і Укрпоштою надали змогу вакцинованим пенсіонерам зайвий раз не наражати себе на небезпеку та замовляти необхідні ліки додому, а також розрахуватися за них «ковідною» тисячею.

Щоб отримати 1000 грн від держави, потрібно пройти повний курс вакцинації, зареєструватися у застосунку Дія, згенерувати «зелений» COVID-сертифікат, оформити картку єПідтримка та подати заявку через меню «Послуги / єПідтримка». З детальною інструкцією можна ознайомитися на сторінці проєкту.

Після зарахування грошей на картку можна вибрати необхідні медпрепарати на сайті Liki24.com або ж у мобільному застосунку Liki24.com в App Store та Google Play. Оформлюючи замовлення, необхідно встановити позначку про оплату карткою єПідтримка та сплатити за ліки саме нею. Безкоштовна доставка можлива для замовлень від 500 грн.
Сервіс Liki24.com запустив безкоштовну експрес-доставку медпрепаратів для пенсіонерів

Послуга експрес-доставки протягом 30 хвилин за допомогою сервісу Uklon наразі доступна жителям Києва і ще 32 населених пунктів Київської області (Біла Церква, Бровари, Ірпінь, Вишгород тощо), а також жителям Дніпра, Львова, Одеси, Харкова, Полтави, Черкас, Кривого Рогу, Кременчука, Маріуполя та Івано-Франківська. Натомість у межах планової доставки від Liki24.com можна скористатися такими послугами:


  • доставкою Нової Пошти — у відділення, поштомат чи кур’єром;

  • доставкою Укрпошти — у відділення чи кур’єром.
  • «Ми підтримуємо рішення держави розширити перелік послуг і товарів, за які можна розрахуватися «ковідною» тисячею. Відтепер усі вакциновані громадяни України віком від 60 років можуть витратити ці гроші на одну з найнеобхідніших речей ― ліки. За нашою статистикою, люди поважного віку найчастіше замовляють серцево-судинні препарати. Тепер пенсіонери матимуть змогу отримати життєво важливі краплі та пігулки вже за пів години за допомогою експрес-доставки від Uklon. Це має неабияке значення, адже в багатьох випадках може врятувати життя. Якщо ліки потрібні не так терміново, можна скористатися послугами доставки від Нової Пошти і Укрпошти. Вкотре закликаю молодь допомогти батькам, старшим родичам і літнім сусідам розібратися з сучасними технологіями та отримати »ковідну” тисячу», ― зазначив співзасновник і CEO Liki24.com Антон Авринський.


    «Останній рік показав, що попит на послуги адресної доставки зростає. Uklon має окрему команду, яка працює з ритейлерами та іншим бізнесом і допомагає організувати сервіс B2B-доставки. З Liki24.com ми співпрацюємо вже давно, тож я радію, що ми разом запустили цю соціальну акцію. Ми зрозуміли, що в цій добрій справі збігаються наші цінності та бажання започаткувати корисну для українців ініціативу. Саме тому ми вирішили об’єднатися та запропонувати експрес-доставку протягом 30 хвилин особам старшого віку», ― прокоментував співзасновник і COO Uklon Сергій Смусь.


    Середній час доставки становить 25 хвилин (за винятком форс-мажорних ситуацій, коли на дорогах спостерігаються затори). Користувач має змогу відстежувати на мапі переміщення водія-кур’єра. Для цього необхідно перейти за посиланням із SMS, яке надходить після оформлення замовлення.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок