Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Якими мають бути спортивні навушники


Бездротові навушники перестали бути чимось особливим. Це дуже зручний та багатофункціональний девайс, який допомагає в повсякденному житті. Люди зазвичай їх купують для прослуховування музики або розмов по телефону, але мало хто знає, що є спеціальні навушники для занять спортом. У чому їх особливість і якими вони мають бути? Про це розповімо в нашій статті.

До вибору техніки треба ставитись відповідально, особливо якщо вона дорого коштує. Щоб купити навушники в Рівному для занять спортом, треба врахувати кілька дуже важливих характеристик.
Якими мають бути спортивні навушники

Захист


Під час будь-якої фізичної активності людина пітніє, а волога негативно впливає на техніку, зокрема й на навушники. Для того, щоб вони не пошкодились, треба вибирати моделі, які мають захист не нижчий, ніж IPX5. Для людей, які займаються плаванням, або ж просто полюбляють купатись із музикою, варто купувати навушники із вищим рівнем захисту, наприклад, IPX7 і вище. В додаток до цього, сам кейс для зарядки та чохол також мають бути водонепроникними. Це дуже важлива характеристика, адже саме вона зможе забезпечити тривалу якісну роботу.

Надійність


Під час занять спортом людина бігає, стрибає, нахиляється, виконує різні вправи і вкрай важливо, щоб під час цього навушник не випадав з вуха. Спортсмени дуже зосереджені на тренуванні і було б не зручно, якби треба було постійно відволікатись і шукати свій девайс десь на підлозі. Саме тому, виробники спортивних моделей роблять їх вакуумними. Завдяки спеціальній силіконовій насадці навушник щільно прилягає до вуха і не випадає під час руху взагалі.

Керування


Всі, хто випускає спортивні навушники, намагаються їх оснащувати керуванням голосу. Це дуже зручно, бо не потрібно буде постійно дивитись на телефон, щоб переключити трек чи відповісти на дзвінок. Окрім керування голосом, часто на самих навушниках розміщують кнопки, які також мають бути захищені від води та вологи.

Прослуховування зовнішнього світу


Як вже було сказано вище, практично всі спортивні навушники – вакуумні, відповідно вони щільно прилягають до внутрішньої частини вуха, і людина не чує, що відбувається довкола. Якщо тренування постійно проходять в спортивному залі або на стадіоні, то страшного нічого в цьому немає, а от якщо людина звикла займатись спортом на вулиці, то це може бути небезпечно. Саме тому треба дивитись, чи має модель функцію прослуховування зовнішнього світу. За її допомогою можна слухати музику, розмовляти і паралельно чути все, що відбувається навколо.

Автономність


Ця характеристика стосується не лише спортивних навушників. Дуже важливо, щоб пристрій довго працював без підзарядки. Навушники для спорту можна використовувати і в повсякденному житті, тому було б добре, щоб їх не доводилось заряджати кожного дня.

Ну і звісно не забуваємо про зовнішній вигляд. Зараз є дуже багато виробників та моделей, тому кожен може вибрати на свій смак, а найкраще це зробити в онлайн-магазині Алло у Рівному. В каталозі ви знайдете величезний вибір найкращих навушників за доступною ціною.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок