Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Ефективна підготовка абітурієнтів до зовнішнього оцінювання - з навчальним центром «ГРАНТ»


Ефективна підготовка абітурієнтів до зовнішнього оцінювання - з навчальним центром «ГРАНТ»

Вступ до вищого навчального закладу - один з найважливіших кроків у житті кожної людини, тож до нього потрібно готуватись заздалегідь. І це має бути не останній місяць навчання у школі - зовнішнє незалежне оцінювання зазвичай охоплює майже повний курс по кожному предмету, а складати доведеться щонайменше три. Тож останній рік має стати вирішальним - готуватись потрібно серйозно та з максимальної кількості предметів, щоб мати змогу обрати, які саме будуть подані до вступу - і з цього питання найкраще звернутись до спеціалізованого навчального центру Грант за посиланням https://znogrant.com.ua/.

Міністерства освіти України спростило вступну компанію 2022 в умовах війни, але не змінило принцип оцінювання. Цього року випускникам було запропоновано замість звичних іспитів ЗНО складати національний мультипредметний тест (НМТ).

Мультипредметний тест


Вперше за весь період проведення незалежного тестування, у цьому році майбутні абітурієнти складали один національний мультипредметний тест, до якого ввійшли загальні питання з української мови, історії та математики. Не дивлячись на те, що загалом тест був не дуже складним та включав лише тестові питання, для багатьох школярів деякі предмети виявились несподіванкою, до якої вони не готувались. Найчастіше таким предметом, як історія, легковажили ті абітурієнти, які планували вступати на технічні спеціальності, а математиці не приділяли уваги так звані "гуманітарії". Проте, як з'ясувалось, немає зайвих предметів у навчальній програмі.

Чому варто звернутись до навчального центру?


Ефективна підготовка абітурієнтів до зовнішнього оцінювання - з навчальним центром «ГРАНТ»

Звичайно, можна розраховувати на знання отримані у школі, проте для написання ЗНО на дійсно високий бал цього зазвичай недостатньо.

Навчальний центр "Грант"з 14-ти річним досвідом роботи має певні переваги з підготовки абітурієнтів до державних іспитів:


  • програми спеціально складені таким чином, щоб швидко та якісно повторити всі важливі теми у поєднанні;

  • незалежні викладачі допоможуть виявити слабкі місця у підготовці учня та надолужити згаяне;

  • курси підготовки до ЗНО допомагають систематизувати знання та отримати досвід написання тестів поза межами власного навчального закладу.

  • Підготовка до ЗНО не лише заповнює пробіли у засвоєнні матеріалу, але й підвищує впевненість випускника у власних силах, що також є важливим фактором успіху.[/marker]

    Переваги НЦ "Грант"


    Навчальний центр Грант вже багато років спеціалізується на підготовці майбутніх абітурієнтів до складання тестів та має суттєві переваги перед конкурентами:


  • спеціально розроблені методики тестування, які допоможуть з'ясувати рівень учня;

  • формування навчальних груп в залежності від знань учнів;

  • малокомплектні групи або індивідуальні заняття;

  • досвідчені вчителі з авторськими методиками підготовки;

  • гнучкий розклад, можливість обрати зручні дні або навчатись віддалено з будь-яких куточків;

  • затишні офіси, розташовані у зручних місцях з чудовою транспортною розв'язкою;

  • чудове технічне оснащення кожного офісу.
  • Для успішного складання ЗНО підготовка має бути ефективною та системною - звернутись до професіоналів за допомогою буде найкращим вибором.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок