Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Чому японська гастрокультура стала такою популярною у світі? Особливості неповторної кухні


Чому японська гастрокультура стала такою популярною у світі? Особливості неповторної кухні

Ви, мабуть, не здивуєтесь та все ж відома японська кухня була включена у спадщину ЮНЕСКО. І це сталось не так давно, ще у 2013 році. Популярність та поширеність цих смачних страв складно переоцінити, оскільки у світі працює понад 100 000 ресторанів японської кухні. А також існує доставка суші у Білій Церкві за японськими канонами. Для того, щоб зрозуміти успіх та неймовірну популярність цієї культури, важливо хоча б спробувати найпопулярніші страви цієї кухні. Бо чому ж не стали відомими на весь світ, наприклад, страви з Філіппін?

Чому японська гастрокультура стала такою популярною?


Якщо оцінити більшу частину гастро культур світу, особливо що стосується азійських країн, то там можна побачити досить багато калорійної та жирної їжі. І тут японські страви серйозно виділяються на їх фоні, тому що це здебільшого дієтичні та низькокалорійні продукти.

Японці дуже уважні до всіх деталей і це стосується того, наскільки корисними є їх страви, які ви завжди можете скуштувати з доставкою від перевірених Пронто Піца.

Які продукти найчастіше зустрічаються в японських стравах?


1. Корисні морепродукти, які дуже багаті на йод та інші важливі мікроелементи.
2. Рис, що є дуже корисний та рекомендований при дієтах.
3. Боби, які проходять через процес ферментації.
4. Локшина, що зроблена з гречаного борошна.

Значне поширення японської гастрокультури по всьому світу почалось у двадцятому столітті. Це якраз той період історії, коли для цивілізованих країн більшою проблемою стало переїдання, а не голод. Пошук смачної, корисної та дієтичної їжі призвів до такої популярності суші у всьому світі, як ми це тепер знаємо.

Різноманітність японської гастро культури


Кухня цієї країни самураїв не тільки смачна, а також є дуже різноманітною. Одних тільки суші величезна кількість видів, не кажучи вже й про дуже смачні супи.

Значна кількість корисних та поживних страв на будь-який смак. Достатньо лиш відкрити меню будь-якого японського бару. У всіх, хто робить це вперше, обов’язково очі розбігаються від такої кількості нових назв та інгредієнтів.

Успішне поширення японських барів у світі


Не тільки смак та користь японської їжі допоміг їй стати однією з найпопулярніших у світі. Зайти в японський ресторан це наче опинитись на годину в кардинально іншій екзотичній культурі. Особливо сильно це впливає на людину західного світу.

Для японців подача страв є справжнім мистецтвом. І це заворожує, наскільки уважно продумані усі деталі, кожна взаємодія інгредієнтів з соусами. Не просто хаотичне поєднання продуктів, а продумана концепція та філософія, як ідеально збалансувати кожний компонент. А для того, щоб відчути справжній смак японських страв, найкраще замовити суші в Пронто Піца.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини





На початок