Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Піца: як з'явилася улюблена закуска?


Піца: як з'явилася улюблена закуска?

Піца – закуска, яка подобається багатьом. Всі ми знаємо основні види піци, і кожен має свої переваги. Поки ви чекатимете доставку їжі в Стрий, вам буде цікаво дізнатися, як з'явилася всіма улюблена закуска. До речі, у меню LA П'ЄЦ пропонується великий асортимент піц, бургерів та салатів, тому проблем із вибором не виникне. Але оскільки саме піца є найбільш популярною, хочеться дізнатися, як вона з'явилася?

Поява улюбленої закуски


Існує чимало версій, як з'явилася піца. Колись вона була частиною раціону римських легіонерів і пропонувалася у вигляді хліба з добавками. Її ніколи не вважали чимось незвичним. Саме так думали до 1772 року, але потім король Фердинанд 1 вирішив змінити всі норми і правила, і відвідав піцерію. Він був здивований великою кількістю страв. Але королева не схвалювала такого рішення свого чоловіка, оскільки вона думала, що піца – страва для бідних.

Через кілька десятиліть, спадкоємець короля вирішив довести жінкам, що піца заслуговує на увагу. Він зібрав усіх кухарів на нараді і сказав їм постаратися приготувати смачну піцу. Потрібно було створити таку піцу, яка змогла б підкорити кожного. В основі її приготування був метод, який був забороненим для королівського монарха. Тісто замішували ногами. Але це ще не все, тому що для поїдання піци потрібно було використовувати спеціальний прилад, а королі не могли бруднити руки під час їжі.

Один із кухарів зумів впоратися із завданням, і зробив статуетку з бронзи для замішування тіста, а також придумав вилку. На День Народження королеви Маргарити зробили велику піцу, яка зуміла сподобатися всім. В Італії страва почала швидко набирати популярності, тому в сучасності є велика кількість варіантів її приготування. Історія появи цих страв досить цікава, і не так важливо, чи правдивою вона є, адже головне, що ви можете насолодитися різними варіантами.

Які види піц пропонуються?


У меню ви можете знайти піцу: з різними видами м'яса та салямі, ковбасками, овочами та фруктами, морепродуктами, сирами та іншими інгредієнтами. Різноманітність настільки велика, що кожен зможе підібрати щось для себе. Усі піци мають різну вагу, що дозволить кожному підібрати піцу для компанії. Як додаток ви можете замовити салати або бургери, які користуються популярністю. Всі вони представлені у великій різноманітності. Бургери пропонуються не лише з яловичиною, а й з курятиною.

Оформлення замовлення


Є багато приводів для доставки їжі: свято, сімейний вечір, зустріч із близькими та багато іншого. Неважливо, з якого приводу ви зібралися, важливо те, чим ви пригощатимете гостей. Домашні страви – це добре, але завжди хочеться чогось незвичайного. Ви можете вибрати піцу, салати, бургери, та багато іншого. Для оформлення замовлення вам потрібно перейти на https://la.ua/striy/, та додати товар у кошик. Вкажіть дані для доставки та чекайте на підтвердження замовлення. Всі закуски готуються лише після замовлення, тому вони будуть смачними та свіжими.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок