Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

«Челсі» вкотре шокував весь футбольний світ


«Челсі» вкотре шокував весь футбольний світ

«Челсі» вкотре шокував весь футбольний світ, заплативши фантастичні 100 мільйонів євро за Михайла Мудрика. Український вінгер, безсумнівно, талановитий, але в основному складі «Шахтаря» зіграв лише 44 матчі.

Проте, мало хто сумнівається в можливостях Мудрика. Одним із таких є колишня зірка «Ліверпуля», а сьогодні відомий футбольний експерт Стен Коллімор. Ресурс BukmekerPromokod повідомляє, що в ексклюзивному інтерв’ю Caught Offside екс-форвард «мерсисайдців» пояснив, чому «аристократи» заплатили таку неймовірну суму за українця.

«Що стосується потенціалу Мудрика, то «Челсі», покладає на хлопця великі надії і справа не тільки в «аристократах». Є й інші клуби, які теж вірять, що він – майбутній володар Золотого м’яча, тому ціна, яку заплатили за нього — справедлива».

Коллімор навіть порівняв Мудрика з колишньою зіркою «Реала» і «Тоттенгема» — Гаретом Бейлом.

«Я не збираюся прогнозувати майбутнє Мудрика і стверджувати, що він виграє «Золотий м’яч». Поки що занадто рано для цього, але він хороший гравець. Він прямий, у нього неймовірна швидкість, він дуже впевнений у собі. Крім того, Мудрик є універсальним футболістом. Він може сам забивати голи, а може чудово асистувати партнерам».

«Я думаю, що згодом він стане фізично більш витривал. Його прогрес в «Челсі» буде подібним до розвитку Гарета Бейла в «Тоттенгемі». У них багато схожого — грають на лівому фланзі, мають фантастичну швидкість, тож якщо їх порівнювати, то я думаю, що прогрес Мудрика міг би чимось нагадати кар’єру Бейла».

«Якщо українець зможе стати таким гравцем, яким був Гарет на піку своєї кар’єри, то ціна, яку заплатили «аристократи» за нього, ймовірно, буде розумною для них. Мало хто в ті часи міг зупинити валлійця, коли він розвивав свою максимальну швидкість. Це вдалося зробити тільки травмам. Сподіваюся такого розвитку подій Мудрик уникне» — додав Коллімор.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок