Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Облаштування могили: як це?


Облаштування могили — це процес прикраси місця поховання, надання йому охайного та доглянутого вигляду. Безумовно, кожна людина гідна красивого та доглянутого надгробка та прилеглої до нього території.
Облаштування могили: як це?

Рекомендується встановлювати на могили пам'ятник з граніту. Він виглядає красиво та естетично. Також треба підкреслити, що покращення зовнішнього вигляду могили та підтримання її в хорошому стані – це не просто загальноприйнятий захід. Це спосіб віддати данину пам'яті близькій та рідній людині, виразити повагу до неї. Саме тому до питань, пов'язаних з облаштуванням поховань, потрібно підходити з особливою відповідальністю.

З чого починається облаштування могили?


Благоустрій місця поховання включає цілий комплекс заходів, першочерговим з яких є встановлення пам'ятника. Як правило, встановлюють надгробки не раніше ніж через рік після похорону. Пояснюється це досить просто - ґрунту потрібен час, щоб просісти і зміцнитися.

В іншому разі пам'ятник та квітник неминуче покоситься через деякий час. У гіршому випадку надгробок взагалі може впасти. Тому робити монтаж пам'ятника треба не раніше, ніж через рік. Інакше негативних наслідків у вигляді перекосу та нахилу надгробка, підставки та квітника не уникнути.

Таким чином, необхідною умовою якісного облагородження могили є грамотно реалізоване встановлення пам'ятника. В іншому випадку, отриманий результат матиме короткостроковий характер.

Бетонні ритуальні плити під пам'ятник


За останні кілька років ритуальні плити здобули широке визнання і стали одним із найпоширеніших способів благоустрою могили. І це не просто так, адже бетонні плити є оптимальним варіантом оформлення місця поховання за співвідношенням ціна-практичність-естетичність.

При досить низькій вартості вони суттєво покращують зовнішній вигляд могили, роблять її охайною та акуратною. Крім того, даний цей спосіб дешевше за укладання тротуарної плитки та облицювання місця поховання гранітними плитами.

Плюси використання бетонних плит наступні:


  • низька ціна;

  • практичність;

  • надійний захист від проростання трави;

  • висока швидкість монтажу;

  • естетичність;

  • довговічність;

  • неможливість провалів ґрунту.
  • Ця продукція має і деякі недоліки. Важливо враховувати їх. Мінуси бетонних плит наступні:

    1. Не підходить для поховань нестандартних розмірів;
    2. Одна ритуальна плита важить 100-162 кг, у зв'язку з чим можуть виникнути певні складнощі при транспортуванні та монтажу.

    Ця продукція є оптимальним варіантом. За допомогою бетонних плит можна дуже якісно облаштувати місце поховання.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок