Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Як перевірити заборгованість по податках?


Як перевірити заборгованість по податках?

Необхідно регулярно контролювати питання, що стосуються податкової заборгованості власного підприємства та компаній ділових партнерів. Це дозволить заощадити багато часу, грошей та нервів. Сумна статистика показує, що краще не зв'язуватись із контрагентами, які мають непогашені заборгованості. Адже контролюючі органи будь-якої миті зможуть відвідати вас із незапланованими перевірками. Перевірка заборгованості – це необхідне рішення, яке дозволить убезпечити вас та вашу компанію. Дізнатися більше інформації по темі можна за посиланням: https://youcontrol.com.ua/topics/yak-pereviryty-naiavnist-podatkovoho-borhu/.

Як перевірити заборгованість по податкам?


Якщо ви хочете перевірити заборгованість ФОП, то для цього потрібно зайти на офіційний ресурс податкової служби України та використати функціональні можливості сайту "Дізнайся більше про свого бізнес-партнера".

Швидко та зручно перевірити заборгованість з податків можна за допомогою аналітичної системи YouControl. Для цього достатньо пройти простий процес реєстрації та активації доступу до системи. Відразу ж після цього будь-який користувач YouControl зможе перевірити податковий борг за будь-яким контрагентом, що цікавить. Функціональні можливості YouControl допоможуть не тільки здійснювати контроль за податковою заборгованістю, а й оперативно знаходити компанії, ділове співробітництво з якими може бути вкрай небажаним.

Щоб перевірити свого контрагента, необхідно відкрити досьє та знайти розділ «Податкова», де буде вказана вся інформація, яка стосується не тільки податкової заборгованості, а й відомості щодо того, чи є контрагент платником єдиного податку, ПДВ та інші корисні дані, які дозволять прийняти зважене та правильне рішення.

Перевірка заборгованості та інших даних за допомогою YouControl


Приступаючи до роботи з анкетою контрагента, що перевіряється, необхідно враховувати період її діяльності. Чим довше компанія знаходиться на ринку, тим краще, адже це свідчить про її впевнену позицію на ринку.

Далі необхідно звернути увагу на розмір статутного капіталу та на види економічної діяльності, які зареєстровані. Обов'язково перевірте місце реєстрації кінцевих бенефіціарів та учасників компанії, адже у разі виникнення проблем можуть виникнути труднощі з поверненням коштів.

«Історія» є одним із найкорисніших розділів у досьє. У цьому розділі наведено ключові інституційні зміни, які торкнулися компанії. Щоб дізнатися про можливу наявність судових розглядів, слід відвідати розділ «Суди». У цій частині анкети містяться всі судові рішення, де фігурував контрагент, який вас цікавить.

До основних переваг системи YouControl можна віднести такі моменти:

1. Фінансова економія. Перевірка контрагента перед початком ділового співробітництва дозволить зробити аргументовані висновки щодо його благонадійності. Це дозволить скоротити ймовірність виникнення непередбачених неприємностей та утворення дебіторських заборгованостей.

2. Економія часу. Користувачі YouControl отримують комфортні і прості у використанні інструменти, які дозволять швидко знайти всю необхідну інформацію для перевірки цікавих для вас контрагентів.

3. Підтримка репутації. Регулярні перевірки дозволять захистити від небезпечної співпраці з підозрілими компаніями, що позитивно позначиться на вашій репутації.

Скористайся можливостями аналітичної системи YouControl, перевір свого контрагента та переконайся в ефективності даного інструменту!
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок