Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Головні переваги тепловізійних монокулярів


За допомогою тепловізора людина може бачити інфрачервоне випромінювання, невидиме оку. Ці пристрої найчастіше використовуються на полюванні, а також у військовій справі. Тепловізори мають різний формат, найпоширенішими вважаються пристрої монокуляри, найперше через невелику вагу та компактні розміри. Тепловізійний монокуляр легко поміщається в невелику сумку чи рюкзак, не створює труднощів при пересуванні.
AGM Taipan TM10-256 — Тепловізійний монокуляр 256x192 900 м 10 мм

Важливі критерії при виборі тепловізійного монокуляра


Одна з найважливіших характеристик — збільшення. Найчастіше обирають моделі з 5 чи 6-кратним збільшенням, котре дає постійне широке поле зору. При виборі монокуляра варто пам’ятати, що чим більше збільшення, тим вужче поле зору.

Інші ключові фактори вибору тепловізора:

1. Роздільна здатність — найкраще обирати моделі з параметром не нижче 400×300 пікселів, гранично допустиме значення — 384×288. Такі тепловізори дозволяють працювати на дистанції до 400 метрів.

2. Дистанція визначення — чим вона вища, тим якіснішим буде зображення. Цей параметр позначає, наскільки далеко тепловізор може виявити тепловий слід.

3. Частота оновлення матриці. З цим показником також усе просто — чим він вищий, тим комфортніше для очей спостерігача.

Популярні бренди тепловізійних монокулярів


Найвідоміші компанії, котрі створюють монокуляри-тепловізори:


  • AGM;

  • Dahua;

  • Dali;

  • Hikvision.
  • В асортименті компанії AGM представлені компактні моделі монокулярів, зокрема ASP-Micro TM-160. Попри компактні розміри, монокуляр здатен розрізняти об'єкти на відстані до 600 метрів, навіть у складних погодних умовах. Ширококутний германієвий об'єктив гарно підходить для пошуку на відкритому просторі. Цифровий зум від х1 до х4 гарантує якісне збільшення зображення. Модуль Wi-Fi з режимом «Точка доступу» дозволить слідкувати за об'єктами з екрану гаджета.

    Dahua TPC-M20-B10-G — тепловізійний монокуляр, котрий також відрізняється компактними розмірами та малою вагою. Пристрій оснащений ефективним тепловізійним сенсором на основі мікроболометра, котрий не охолоджується, забезпечує плавне зображення при дозвільній здатності 256×192 пікселів. Високопродуктивний процесор дозволяє міняти відстань до об'єкта спостереження, завдяки інтелектуальному аналізу відео.
    Dahua DHI-TPC-M20-B10-G — Тепловізійний монокуляр 256x192 460 м 10 мм

    Монокуляри від компанії Dali дозволяють виявляти об'єкти на відстані до 1200 метрів, навіть у складних погодних умовах. Пристрій створювався для ведення спостережень на середніх дистанціях. Просунута оптика гарно зарекомендувала себе в пошукових місіях, при організації охоронних заходів, у військовій справі.

    Обрати монокуляр для мисливства, охоронної чи військової справи вам допоможуть у магазині Comtrade.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок