Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Навіщо потрібна мультипіч: особливості пристрою


Нещодавно на ринку побутової техніки з'явився новий прилад — мультипіч. Він здатен готувати на грилі, смажити, запікати — і це лише за допомогою гарячого повітря. З ним можна готувати різні шедеври з мінімальною кількістю жиру або зовсім без нього.
Навіщо потрібна мультипіч: особливості пристрою

Як влаштовано прилад


Побутовий пристрій має просту конструкцію. Кожна представлена сьогодні мультипіч для кухні складається з таких елементів:

1. Термостійкий корпус із неіржавної сталі або термоміцного пластику. Іноді можна зустріти комбінацію матеріалів.

2. Відсік для завантаження продуктів. Зазвичай він розташований у нижній частині корпусу. Відсік обладнано ручкою, яка під час роботи пристрою не нагрівається.

3. Блок управління. Може бути механічним чи сенсорним. Деякі моделі мають дисплей, на якому відображається температурний режим, час і спосіб приготування.

4. Нагрівальний елемент. Залежно від представленої моделі, це можуть бути галогенні елементи або електричні ТЕНи.

5. Конвектор. Він забезпечує безперервну циркуляцію нагрітого повітря.

6. Гриль. Застосовується для рівномірного прожарювання завантаженого продукту.

7. Набір аксесуарів. Зазвичай це кошик для фритюрниці, решітка для гриля, ємність для безперервного збирання жиру, що стікає, та інше.

Як правильно користуватися


Здебільшого представлені на ринку моделі прості в управлінні та експлуатації. Якщо ви вирішили вибрати мультипіч для кухні, врахуйте, що основні кроки для роботи з побутовим приладом такі:

1. Підготовка. Важливо переконатися, що мультипіч чиста й під’єднана до електромережі.
2. Завантаження продуктів до відсіку.
3. Вибір режиму: смаження, гриль, запікання та інше.
4. Налаштування основних параметрів: температура, час приготування страви.
5. Контроль і перевірка. У деяких випадках може знадобитися періодично перевертати продукт, щоб страва готувалася рівномірно.

Важливі переваги приладів


Новий побутовий девайс має декілька переваг:

1. Він універсальний, поєднує в собі декілька функцій, завдяки яким страву можна готувати різними способами: тушкувати, смажити, готувати на грилі, варити.

2. Висока швидкість приготування. До того ж без вашої участі. Достатньо завантажити продукти до відсіку та вибрати потрібний режим.

3. Низький рівень витрат електроенергії. Завдяки безперервній циркуляції гарячого повітря, мультипіч витрачає меншу кількість електроенергії порівняно з традиційною плитою.

4. Простота в догляді. Конструкція побутового приладу настільки зручна, що його можна швидко розібрати й помити.

Не варто забувати про те, що новий побутовий пристрій дає змогу не тільки харчуватися смачно, але й піклуватися про своє здоров'я: у кожній страві мінімальна кількість жиру. Завдяки конвекції піч зберігає соковитість, смак, вітамінно-мінеральний склад страви.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок