Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Сучасна медична діагностика у Києві та Україні


Сучасна медична діагностика у Києві та Україні

Якщо вам потрібна сучасна медична діагностика, тоді центри "СДС" стануть тим місцем, де можна отримати кваліфіковану та розгорнуту допомогу. Робота спрямована на обстеження внутрішніх органів, тканин, судин та інших структур за підозри на наявність захворювань або у профілактичних цілях. При вирішенні відвідати діагностичні центри CДC ви можете розраховувати на безпечне та продуктивне виконання МРТ, КТ, УЗД за допомогою інноваційних томографічних апаратів закордонного виробництва.

Послуги діагностичних центрів


Інструментальна діагностика по всьому світу базується на трьох "китах" ультразвуковому дослідженні, комп'ютерній та магнітно-резонансній томографії. На відміну від рентгенографії, вони абсолютно безпечні і можуть проводитися через малі проміжки часу. А ефективність перевірена часом і не викликає сумнівів.
Діагностичні методики використовуються в різних ситуаціях:


  • для обстеження органів заочеревинного простору та черевної порожнини відмінно підходить УЗД;

  • вибір на користь КТ стає доречним вивчення стану хребта, кісток, суглобів, виявлення патологій дихальних шляхів, злоякісних новоутворень;

  • МРТ діагностика ефективніша при підозрах на травми та патології суглобів, головного мозку, області малого тазу, кровоносних судин.
  • Вибір на користь того чи іншого методу робиться лікарем на підставі первинного обстеження та попереднього діагнозу. За результатами діагностики можна отримати об'ємні знімки досліджуваних структур, виявити на них аномалії та відхилення та поставити остаточний діагноз. Це стає основою для грамотного лікування та якнайшвидшого одужання.

    Діагностичні центри в Україні


    Щоб відвідати українські діагностичні центри МРТ, КТ, УЗД та не стояти довго у чергах, ви можете на сторінці https://mrt.com.ua/ попередньо заповнити форму запису. Можна записатися на конкретний вид діагностики та вибрати одну з дванадцяти медичних закладів, куди найзручніше під'їхати на призначений час.

    Одинадцять діагностичних центрів розташовуються у різних районах Києва та таких містах Київської області, як Фастів, Березань, Ірпінь, Буча та Бровари. Також функціонує один центр у Львівській області – на базі Дрогобицької міської лікарні №1.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок