Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Хто як не я?


15 травня в VCENTRI HUB (на Оболоні) відбулося урочиста зустріч та нагородження волонтерок Оболонського району Києва, в рамках проєкту «Хто як не я», створеного за Ініціативою Олі Старовойт (меценатки, волонтерки, громадської діячки, співзасновниці Соціального Центру «Перспектива - Оболонь».
Хто як не я?
Хто як не я?

В рамках зустрічі з волонтерами, Оля Старовойт підготувала зворушливе відео про жінок-волонтерок, які допомагають військовим, переселенцям, дітям, людям похилого віку з початку повномасштабної війни в Україні. В відео було дуже багато особистих кадрів сімʼї Старовойт (Володимира та Олі) з власного архіву про безкінечну громадську роботу СЦ «Перспектива-Оболонь, про меценатство, допомогу, співпрацю з жінками Оболоні.

«Для нас цей захід — ще одна можливість подякувати за безцінну працю волонтеркам та відзначити їх особливу місію під час війни. Кожна жінка-волонтерка - справжня героїня!Я, також, перш за все — жінка, дружина та багатодітна мама, яка до початку війни проживала своє звичайне і щасливе життя. А зараз моє життя, як і мільйонів українців, змінилося…Дякую кожній за вашу надзвичайну силу духу та стійкість попри все. Ви є опорою, підтримкою для своїх близьких та джерелом натхнення для багатьох українців», - промовила Оля зі сцени.


Володимир Старовойт урочисто вручив подяки та подарунки волонтеркам від СЦ «Перспектива-Оболонь» та зворушливо подякував дружині Олі за її роботу та допомогу.
Хто як не я?

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну Ольга та Володимир Старовойт разом з Соціальним Центром «Перспектива-Оболонь» організували потужну волонтерську команду в Оболонському районі. Дякуючи сім’ї Старовойт за два роки війни було надано допомоги ЗСУ від продуктів харчування до автомобілів, FPV-дронів та іншого військового оснащення на суму майже 5 млн. грн.
Хто як не я?
Хто як не я?

Сімʼя Старовойт та СЦ «Перспектива - Оболонь» постійно допомагають 3-ій ОШБ, 57 бригаді, 22 бригаді, 25 бригаді, «Айдару», ДУК «Правий сектор» та іншим підрозділам.Команда СЦ «Перспектива-Оболонь» разом з активними оболонцями постійно допомагає родинам захисників та реалізують проєкти збереження пам’яті про загиблих героїв-оболонців. Допомогли хворим дітям, дітям з інвалідністю та дітям-сиротам на 307 765 грн. Підтримали сотні родин наших захисників на 527 659 грн. Ця робота триває і зараз.
Хто як не я?

Українські жінки — унікальні. Щастя бачити що серед жителів району так багато тих, які роблять все, що в їх силах, аби наблизити перемогу.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини





На початок