Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Електронні підручники


Електронні підручники«Не вистачило книг у бібліотеці» - цю фразу батьки школярів чують iз року в рік. Не достатнє фінансування, зміни програм навчання школярів, формує дефіцит друкованих підручників для школярів. Сьогодні ТМ «Розумники» вирішило цю проблему, шляхом запуску інтернет магазину, де продаються електронні підручники для школярів.

Всі підручники структуровані по розділах, що дозволяє Вам і вашій дитині швидко знайти потрібну книгу. Процес купівлі Вас приємно здивує. Обрану Вами електронну книгу ми можемо відправити поштою до будь-якого населеного пункту. Завдяки нашому порталу rozumniki.ua, Ваша дитина не буде знати що таке нестача друкованих підручників у шкільній бібліотеці. Завдяки компютиризації навчальний процес перетвориться на цікаву і захоплюючу гру, і дозволить учневі максимально ефективно провести час, підвищить рівень запам'ятовування матеріалу.

Також в нашому інтернет магазині Ви зможете знайти товари для школярів: Портативні комп'ютери (Ноутбуки, Нетбуки, Сумки для ноутбуків, Аксесуари для ноутбуків), Аксесуари (Папір, Зарядний пристрій, Бокси і стійки для дискет та CD, Ліхтарі), Мультимедіа (Акустика, Цифрові фоторамки, Цифрові плеєри, Навушники, Цифрові фотоапарати, DVD плеєри, Зовнішні жорсткі диски, Веб-камери), Флеш пам'ять, Презентаційне обладнання.

Весь товар якісний, перевірений у роботі і продається за доступними цінами. На порталі є, також, окремий розділ для вчителів, де можна ознайомитися з нормативно-правовою базою, профорієнтацією та психологічних питань щодо шкільної сфери освіти.

Завдяки нашому порталу rozumniki.ua, Ваша дитина не буде знати що таке нестача друкованих підручників у шкільній бібліотеці. Навчальний процес перетвориться на цікаву і захоплюючу гру, і дозволить учневі максимально ефективно провести час, підвищить рівень запам'ятовування матеріалу. On-line уроки для школярів визначені в окремий розділ, де школяр може пройти урок що його цікавить. Слайди йдуть із звуковою доріжкою, що дозволяє поєднувати візуальний і аудіальний канали комунікації, що завдяки ефекту синергії дає кращий результат, ніж обидва методи окремо. Для учня дуже важлива можливість проходити уроки on-line, як у тандемі з основною формою навчання, так і для повторення і закріплення отриманого в школі матеріалу. Для шкільних вчителів on-line уроки дозволять оцінити матеріал з іншого боку, а також доповнити свї уроки матеріалами та інформацією з наших уроків.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок