Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Історія смішного пса. Ігри про Скубі-Ду


Історія смішного пса. Ігри про Скубі-Ду
Скубі-Ду — це забавний пес, герой однойменного популярного мультиплікаційного серіалу.


Вперше глядачі побачили боязкуватого, але дуже смішного героя ще в 1969 році і з тих пір його популярність не падає. В інтернеті зьявилось багато ігор про тварин, пограти наприклад можна на www.games-girll.com. Кожна нова серія розповідає про пригоди головного героя, його зустрічах з монстрами, чудовиськами і злодіями. Серіал комедійний, так як головні персонажі — пес Скубі і його господар Шеггі, хоч і боягузливі. Але зате дуже смішні. Щоразу їм вдається розкривати таємниці і рятуватися від переслідуючих їх монстрів лише за щасливим збігом обставин. Але виглядає це настільки кумедно, що глядачі не можуть відірватися від чергової серії, ні на хвилину.

Ігри про Скубі-Ду.
Ігри про Скубі-Ду також популярні, як і серіал. Існують як настільні ігри, так і відео, і комп'ютерні пригоди пса і його господаря, а також їхніх друзів. Настільні ігри зазвичай будуються на засадах сюжету серіалу і використовують спеціальні картки гравців, монстрів і дій.

Комп'ютерні ігри про Скубі-Ду різноманітніші. Це можуть бути логічні і аркадні ігри, а також флеш-ігри за мотивами серіалу. Існують пазли, гонки, різні головоломки. Всіх їх об'єднує присутність головного персонажа Скубі.

Існують також іронічні, сповнені гумору і кумедних деталей гри на пошук предметів, проходження перешкод. Як правило, такі ігри про Скубі-Ду припускають наявність самого пса, його господаря і друзів. Також популярні ігри з персонажем Ськреппі-Ду — цуценям, не менше смішним, але набагато більш відважним.

Ігри за мотивами мультиплікаційних та ігрових фільмів — найбільш затребувані серед всіх комп'ютерних флеш-ігор. Однак історії про Скубі-Ду і його команді зберігають всі місце в списку лідерів ось уже кілька десятків років.

Неможливе можливо: рольова гра в форматі ТВ.
На сучасному телебаченні формат рольової гри дуже поширений, посилання на ігри www.games-girll.com. Всілякі реаліті-шоу зробили телебачення інтерактивним і здійснили одвічну мрію телеглядачів опинитися по той бік «блакитного екрана».

В основі — перевтілення. Телевізійники пропонують вжитися в роль то танцюриста, то співака, бізнесмена або робинзона, що загубився на острові, якого немає на карті. Звичайно, всі подібні проекти виконують в першу чергу розважальну функцію. Однак крім організації дозвілля телебачення часом намагається певною мірою виховувати свого глядача, прищеплювати йому загальнолюдські моральні цінності. Це може здатися популістськими міркуваннями, адже на сучасному ТБ все більше насильства, жорстокості і несмаку. Але є проекти, які змушують нас затриматися, нехай і всього на кілька хвилин, на якомусь одному каналі, не поспішаючи перемикати на наступний. Неможливо?

«Неможливе можливо» — рольова гра для молоді, яка проходить на одному з музичних каналів. Суть гри така. Є герой, який хоче змінитися: перетворитися зовні, змінити рід діяльності, розпочати нові взаємини. Рольова гра «Неможливе можливо» пропонує йому протягом семи місяців здійснювати задумане перетворення під пильною увагою телекамер. Чи витримає герой? Чи не змінить прийнятого рішення?

Виховна роль такого шоу неявно. Однак спостереження за ходом програми часто дають непередбачені результати. Наприклад, дівчинка — суцільний рожевий гламур хоче навчитися вуличної їзді на скейті. Для того, щоб довести щось там комусь там. Скидає туфлі на шпильці, надягає зручні джинси і мастерку. Сім місяців — і вона гідний учасник змагань.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок