Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Цього року бритви Браун збільшили свою частку в Україні


Цього року бритви Браун збільшили свою частку в Україні
Ні для кого з чоловіків не секрет, що якісне гоління — це запорука не тільки охайного вигляду, але і внутрішнього комфорту.


Крім того, це досить важливий показник витраченого на процес часу: адже за допомогою одноразового станка на гоління може піти до двадцяти хвилин, тоді як за допомогою бритви Браун цей час скорочується в кілька разів. В цілому, українські чоловіки сходяться на думці, що основні критерії якості тієї чи іншої бритви можна досить чітко сформулювати і дотримуватися їх, оскільки тут немає жодних розпливчастих кордонів. Так, зокрема, вони виділили цілий ряд певних критеріїв, які вважають важливими, а експерти екстраполювали ці пункти на ті бритви, які сьогодні представлені на ринку. При цьому бритви Браун теж не залишилися осторонь.

Як виявилося, досить гостро у багатьох чоловіків стоїть питання порізів і саден, як би сумно це не звучало. Неякісна або погано заточена бритва недостатньо якісно зрізає щетину, змушуючи при голінні надавати більш сильний тиск на бритву, що призводить до того, що леза зачіпають і ушкоджують шкіру, приводячи до пошкоджень епідермісу. Особливо це неприємно в осінньо-зимову пору, коли імунітет трохи ослаблений: кров згортається повільніше, і такий поріз може стати справжньою проблемою — забруднити кров'ю не тільки рушник, але і сорочку чи краватку, а процес переодягання, як відомо, теж займає час. В умовах, коли вранці час перед виходом йде на хвилини, це стає досить критичним питанням. Як відзначили експерти, бритви Браун влаштовані таким чином, що ймовірність порізу або травми зведена до мінімуму.

До слова, бритви Браун також є неймовірно ергономічними — це в першу чергу говорить про те, що їх зручно тримати в руці, особливо при обриванні щетини під підборіддям і за вилицями. Кожен чоловік знає, як іноді складно ретельно виголити ці місця навіть при наявності дзеркала, не пошкодивши шкіру.

Також варто відзначити, що бритви Браун володіють спеціальним м'яким покриттям, яке оберігає шкіру від подразнень — завдяки цьому бритви даного виробника можуть з успіхом використовуватися не тільки зрілими чоловіками, але і юнаками, у яких шкіра ще досить ніжна і будь-який зайвий контакт з нею може привести до подразнення, яке потім потрібно лікувати лосьйонами і кремами. Якщо ж використовувати бритви Браун, то вирішується і ця проблема.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок