Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Огляд онлайн-сервісу Worksection


Огляд онлайн-сервісу WorksectionWorksection - це онлайн-сервіс для керування проектами. Система позіціює себе кращою в цій сфері. Керівник відділу наголошує, що система управління має місце бути навіть тоді, коли в команді всього 2 чи 3 людини. Сервіси на зразок Worksection допомагають відстежувати процес виконання задач та виконує чимало інших функцій.

Worksection гарантує допомогу в роботі сучасним компаніям і обіцяє простоту й зручність у використанні. Система націлена на покращення ергономіки й спільну роботу з задачами. Містить dashboard, сховище, календар, теги, систему відліку часу.

Нещодавно в систему Worksection було внесено багато змін, відбулося оновлення великої кількості функцій. Зокрема, зараз є можливість швидкого очищення чи налаштування сповіщень через іконку »дзвіночок”, можна здійснити швидкий попередній перегляд файлів, відео- та аудіофайлів. Було додано також гарячі клавіші для основних сторінок та функцій, з'явилася можливість вказувати точний час у терміні завдань. Серед суттєвих оновлень велике значення має можливість урахування вихідних днів чи/та робочого часу.

Поширений сервіс Worksection підтримує мобільний доступ: нещодавно було створено безкоштовні мобільні додатки для IOS та Android, що зробило роботу з проектами, файлами, нотатками, завданнями й робітниками значно зручнішою. Варто згадати про можливість налаштування push-сповіщень. За допомогою стрічки подій можна здійснити моніторинг останніх змін у проектах. Основні функції працюватимуть і в режимі оф-лайн. Варто зауважити, що не всі функції сервісу доступні в повному обсязі з планшетів чи смартфонів, але розробники називають цифру 97 - саме такий відсоток функцій Worksection повністю доступний на будь-якому пристрої.

Сервіс допомагає слідкувати за часом роботи співробітників, відстежувати кількість завдань, виконаних за вказаний період.

Worksection можна під'єднати до власного облікового запису Google Drive - ця опція була внесена теж нещодавно. З'явилася можливість одночасного редагування одного й того ж тексту декількома співробітниками одночасно, можна побачити історію змін у редакторі. За допомогою спеціального перемикача здійснюється заборона редагування документів.

Зручнішою й більш функційною зробили діаграму Ганта, яка допоможе з плануванням і візуальним контролем. А регулярні сповіщення не дадуть забути й запізнитися з важливими подіями й плануваннями. Є можливість створити регулярні завдання, наприклад щомісячний облік чи рахунок, збирання статистики в певний день щотижня, щомісячна сплата податків тощо.

Як ще допоможе Worksection вашій компанії, а також про те, як це працює, читайте на сайті сервісу, а за оновленнями можна слідкувати в розділі Блог Worksection.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок