Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Які бувають презервативи?


Які бувають презервативи?
Презервативи Durex Classic — гарантія безпечного сексу та казкового задоволення!


Класичні презервативі зі змазкою, які забезпечать вам безпеку в поєднанні з задоволенням. Ніяких запахів та будь-яких інших особливостей у вигляді незвичайної форми та ще чогось. Класика — це завжди класика!

Презервативи Durex Extra Safe — пропозиція для тих чоловіків, які бажають отримати додаткову гарантію безпеки в інтимних стосунках.

Головною особливістю Durex Extra Safe є те, що ці презервативи зроблені трохи товстішими, ніж усі інші. Це дозволяє значно підвищити рівень безпеки, який гарантує даний засіб контрацепції. Але саме в цьому випадку треба згадати, що презерватив — це не тільки засіб контрацепції, а й можливість гарантувати захист від захворювань, що передаються статевим шляхом. Кажучи прямо — якщо ви не до кінця впевнені у «чистоті” своєю партнерки чи партнера, то саме Durex Extra Safe це те, що вам треба!

Презервативи Durex RealFeel — нереальні відчуття, як при безпосередньому контакті тіл двох закоханих!

Ви бажаєте мати захищений статевий акт, але при цьому не втрачати інтенсивності та яскравості почуттів? У такому випадку єдиним виходом є застосування презервативів Durex RealFeel — тільки завдяки їм ви зможете відчувати справжнісінькі натуральні емоції, адже у перекладі з англійської RealFeel — це «реальне доторкання”!

Презервативи Durex Elite — забезпечують еліт-клас вашого сексу.

Ці презервативи характеризуються рядом переваг, а саме:

1. Забезпечення нереальних почуттів завдяки тому, що вони дуже тонкі;

2. Зроблені з латексу підвищеної міцності, ці презервативи забезпечують повністю безпечний секс, надійно захищаючи і від небажаної вагітності, і від захворювань, що передаються статевим шляхом;

3. Відсутність неприємного запаху та можливості алергічного подразнення шкіри партнерів.

Презервативи Durex Invisible — даруйте собі та своїй партнерці максимум насолоди!

Ці презервативи мають найменшу товщину із всієї лінійки Дюрекс. Проте це ні в якому сенсі не вказує на те, що такий презерватив може підвести у будь-який час!

Презервативи Durex Dual Extase — солідарність між партнерами.

Презервативи, оснащені ребрами та крапками зовні і анестетиком в середині. Завдяки цій структурі вони прискорюють її, а його сповільнюють — одночасний оргазм забезпечено.

Презервативи Durex Pleasuremax — максимальне збудження для обох!

Особливістю презервативів Durex Pleasuremax є невеличкі ребра, які сприяють тому, щоб партнери отримали максимальне задоволення від проведеного часу разом!
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок