Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Hyundai Motor Company: ми змінимо сприйняття седанів


Hyundai Motor Company: ми змінимо сприйняття седанів

Все більше світових автомобільних виробників демонструють відмову від розробки та випуску седанів на користь кроссоверів та позашляховиків. Зрозуміло: ринком керує споживач, який останнім часом віддає перевагу SUV-класу. Але корейський автовиробник готовий стати на захист седанів і стверджує, що допоможе змінити їх сприйняття.

Про це розповів провідний фахівець компанії, керуючий відділом глобальної стратегії та дизайну продуктів Томас Шемер.

На його думку, яка виражає бачення верхівки правління, не варто так категорично відмовлятись від седанів. Значно розумнішим є крок адаптації, тобто пристосування автомобілів до побажань, потреб та смаків клієнтів. Він вважає, що офіційна та категорична відмова багатьох світових провідних компаній стане помилкою. Седан має право на розвиток та свою еволюцію в сучасному світі.

Позиція Hyundai Motor Company в тому – щоб змінити стиль, дизайн і зовнішній вигляд сучасних седанів, дати споживачу нові відчуття та враження від перебування в автомобілі, від його внутрішнього простору та функціональних можливостей. Важливим є те, що в компанії не тільки роздумують над цими питаннями, але й і втілюють їх в життя.

Доказом цього є, наприклад, минулорічна прем’єра оновленого Hyundai Accent на американському континенті, та й інші напрацювання компанії.

Hyundai Accent – оренда в Києві.

Дебют даної моделі відбувся в 2010 році на Пекінському автосалоні. Досягнувши популярності завдяки своїм якісним характеристикам та компактним розмірам, авто навіть отримало нагороду на нашому ринку в 2012 році за краще співвідношення ціна – якість. Дійсно, дана модель є надзвичайно вдалою у всіх співвідношеннях. Серед переваг Hyundai Accent – його яскравий та виразний екстер’єр, стильний та функціональний інтер’єр, а також – відповідний рівень безпеки та оснащення. Авто виглядає динамічно, злегка – агресивно, і поряд з цим - дуже елегантно.

Салон авто також приємно дивує своєю якістю: шкіряне оздоблення елементів інтер’єру, тихий пластик, гарна шумоізоляція та якісна обшивка салону. Надзвичайно важливим є грамотне використання внутрішнього простору в салоні, який є дуже зручним і комфортним для пасажирів у всіх відношеннях. Але неможливо по-справжньому оцінити переваги авто, не побувавши в ньому.

Ви згідні? Ми пропонуємо елементарне вирішення цьому питанню – ви можете з легкістю взяти Hyundai Accent в оренду в нашій компанії.

Компанія РентДрайв пропонує в прокат автомобіль Hyundai Accent 2015 року (двигун 1,6 л/123 к.с.). Бажаєте ближче познайомитися з компактним та динамічним представником «корейського дива»? Будемо раді нашому знайомству! Детальні характеристики авто та умови оренди https://rentdrive.ua/ua.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини





На початок