Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Дерев`яні альтанки - родзинка вашої ділянки


Затишна альтанка на території заміської ділянки або дачі є найкращим місцем, де можна чудово відпочити та розслабитися від щоденної метушні.
Дерев`яні альтанки - родзинка вашої ділянки

Традиційно вони використовуються для відпочинку на свіжому повітрі, приготування їжі тощо. Тут можна релаксувати як наодинці, так і влаштовувати шумні вечірки та застілля.

Альтанка з брусу – це крита споруда для саду чи парку з садовими меблями: столами, стільцями, лавками та іншими необхідними речами.

Серед величезного вибору, який існує сьогодні на ринку, альтанки зі зрубу користуються особливою популярністю.

Дерево – є традиційним будівельним матеріалом для дачного будівництва. Воно гармонійно вписується в ландшафтний дизайн, характеризується легкістю та простотою в догляді та екологічною безпекою.

Альтанки із суцільного оциліндрованого брусу володіють наступними перевагами:

1. Це природній та екологічний матеріал.
2. Дерево позитивно впливає на організм та самопочуття людини. Це пов’язано з тим, що брус має приємний природній аромат.
3. Сама по собі дана архітектурна форма не потребує додаткових оздоблювальних робіт, оскільки чудово виглядає в натуральному виді.
4. Така альтанка здатна прослужити досить довго за умови належного догляду за нею.
5. Красивий, оригінальний, самобутній та колоритний дизайн споруди.
6. Оптимальна теплоізоляція сприяє тому, щоб закрита будівля використовувалася для відпочинку в будь – яку пору року.
7. Швидкий монтаж альтанки з оциліндрованого брусу.
8. Варіативність конструкції — із брусу можна зібрати різні за формою та розміром альтанки.
9. Доступна вартість дерев’яної альтанки.
10. Є багатофункціональним елементом ландшафтного дизайну.

Конструкція дерев’яної альтанки може мати різноманітну форму, розмір та функціонал. При виборі стилю альтанки, варто звертати увагу й на інші існуючі об’єкти на земельній ділянці, щоб весь архітектурний ансамбль виглядав максимально гармонійно.

За типом відкритості дані споруди можна класифікувати на такі типи:

  • Відкриті – коли стіни фактично відсутні, призначена виключно для літнього відпочинку. Такий варіант альтанки може захистити від опадів.

  • Закриті – це повноцінні споруди, що нагадують невеличкий будинок, в якому є всі стіни, вікна, двері. В такій альтанці досить затишно і в холодну пору року.

  • Напіввідкриті – це комбінований варіант, коли відкрита конструкція доповнюється закритим приміщенням чи спорудою та має три стіни.
  • Залежно від форми конструкції альтанки бувають такі: шестигранні, прямокутні, квадратні, багатокутні.

    Що стосується розмірів, то все залежить від місця на вашій земельній ділянці. В середньому це споруди від 6 до 20 м2. Розміри будуть залежати від кількості людей, яких Ви хочете в ній розмістити.

    За розмірами альтанки можна поділити на такі види:


  • Невеликі варіанти мають розміри до 5 м2 – в ній можна вміститися невеликою сім’єю за чаюванням.

  • Середні альтанки біля 10 м2 – в якій можна вмістити біля 7 чоловік одночасно.

  • Великі альтанки – є повноцінними спорудами, в середньому їх розміри складають більше 20 м2.
  • В будь – якому разі, перед тим як приступити до зведення дерев’яної альтанки варто визначитися із проектом майбутньої споруди. Необхідно з’ясувати скільки місця Ви зможете відвести на ділянці для її зведення.

    Сьогодні можна обрати найрізноманітніші проекти альтанок в будь – якому архітектурному стилі, різної конструкції та комплектації. Але варто врахувати, що будівельний проект альтанки вимагає професійного виконання, яке забезпечить гарантію бажаного результату.

    Альтанка з брусу – це особливі споруди, де можна реалізувати будь – які фантазії. Адже, це – ідеальне місце для відпочинку та єднання з природою.

    Спеціалісти компанії «ДеревоДім» надають весь спектр будівельних послуг, починаючи зі створення індивідуального проекту та завершуючи оздоблювальними роботам (https://derevodim.com.ua/progects/projects-arbors).

    Замовник сам зможе обрати форму майбутньої споруди. Також за бажанням можна передбачити камін або мангал всередині альтанки.

    Для тривалого терміну служби матеріал обробляється спеціальними засобами – антисептиками.

    Архітектори компанії дотримуються всіх вимог зі створення дерев’яної конструкції. Тому, замовник може бути впевненим, що споруда збереже свій естетичний вигляд та експлуатаційні характеристики протягом довгого часу.

    Замовивши таку альтанку у компанії «ДеревоДім», Ви додасте оригінальності в оформлення садової ділянки та створите затишний куточок для відпочинку в себе вдома.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок