Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Підприємець Андрій Веселий — кандидат на посаду голови ОТГ у Дрогобичі

Передвиборча програма Веселого приваблює пунктом про розвиток медицини

Андрій Веселий
Андрій Веселий

Нещодавно стало відомо, що до виборчого списку кандидатів на посаду голови ОТГ міста Дрогобич на Львівщині увійшов відомий місцевий бізнесмен Андрій Веселий. Підприємець розповідає, що він має чималий досвід роботи у соціальній сфері рідного міста та добре знає всі місцеві проблеми. Лейтмотивом своєї кампанії кандидат називає прагнення покращень та досягнення реальних позитивних змін у Дрогобичі.

Насправді, впевненість бізнесмена у своїх силах базується не на пустому місці. Так, він має за плечима 17 років керівництва крупним бізнес-проектом, створеним з нуля власноруч. Крім цього, Андрій Веселий завжди був небайдужим до життя свого міста, та людей, які в ньому мешкають. Багаторічний професійний досвід, освіта та велике бажання бути корисним громаді — все це стало поштовхом до рішучих мір та висунення своєї кандидатури на виборах.

У разі перемоги Андрій Веселий планує насамперед зосередитись на економічному розвитку міста. Передусім мова йде про підтримку малого та середнього бізнесу, який зараз відчуває себе у Дрогобичі недостатньо комфортно. Спираючись на власний досвід підприємця, Веселий впевнений, що місцевого виробника, зокрема представників сільського господарства, треба цінувати та надавати можливість вільного розвитку — це безпосередньо впливає на зайнятість населення. В умовах економічного зростання набагато легше приділити увагу якості освіти та зайнятись культурним життям. Окремої уваги потребує боротьба з корупцією, що, на жаль, досі залишається головною проблемою.

Передвиборча програма Веселого приваблює пунктом про розвиток медицини. І це не лише обіцянки, адже фонд підприємця вже зараз керує програмою «Здорова громада», мета якої – безкоштовне обстеження громадян в умовах пандемії.

Андрій Васильович Веселий народився в місті Стебник (Дрогобицький район), отримав середню освіту в Дрогобичі. Зараз підприємцю 47 років, він має одну спеціальну освіту, яку отримав у Бориславському медичному училищі, та дві вищі освіти. Першу, економічну освіту, Веселий отримав у Канаді, де потім протягом п’яти років набирався практичного досвіду в Королівському банку Канади. Друга вища освіта – юридична, отримана у ЛНУ ім. Івана Франка.

У 2003 році Веселий заснував компанію «Брати», профіль якої — будівництво та ремонт дорожнього покриття, виготовлення елементів облаштування доріг та тротуарів.

З 2013 року існує «Благодійний фонд родини Веселого», що займається соціальною роботою: підтримкою ветеранів АТО та сімей загиблих військових, бере участь у підтримці релігійних громад. Фонд став ініціатором корисних конкурсів, наприклад, «Код міста», присвяченого проблемі збереження історичних пам’ятників Дрогобича.

З самого початку карантину фонд Веселого надає школам та училищам все необхідне для особистого захисту школярів та студентів. За весь час благодійна організація передала навчальним закладам більш ніж 1000 літрів санітайзеру, та щонайменше 40 тисяч захисних масок. З початком осені та нового навчального року, волонтери Фонду продовжують надавати підтримку громадянам Дрогобицького району.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини





На початок