Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Естетична проктологія в дії


Малорухливий спосіб життя, а також нераціональне харчування, інтенсивні фізичні навантаження, стресові ситуації, а також недостатня гігієна, розлади, які супроводжуються проносами, хронічними закрепами, різні травми ануса, пологи можуть стати причиною порушення роботи внутрішніх органів.

Звичайно, що проктологічні патології мають величезний вплив на якість життя людини. Захворювання прямої кишки є одними з найпоширеніших захворювань в розвинутих індустріальних країнах. Середній вік хворих становить 30-50 років.

Використання лазеру у проктології показано в тих випадках, коли консервативні методи неефективні. Сучасні лазерні методики дають можливість ефективно усунути проблему і зробити реабілітаційний період пацієнта максимально комфортним.

В ході оперативного втручання лазер концентрує свою дію тільки на запалених ділянках епітелію, залишаючи в повній цілості здорові клітини, при цьому коагулююча властивість лазеру виключає можливість кровотечі з порушених судин і можливість виникнення інфекції.
Естетична проктологія в дії

Серед основних переваг лазерного лікування необхідно виділити: скорочення часу оперативного втручання до 15-20 хвилин, мінімальна кількість ускладнень, швидке відновлення і незначний больовий синдром; операція виконується під місцевою анестезією.

Після консультації з обстеженням і призначенням лікаря, можемо запропонувати:

  • лазерну гемороїдопластику;

  • видалення епітеліальних куприкових ходів (кіста куприка) лазером;

  • лазерне висічення нориці прямої кишки;

  • видалення анальної тріщини лазером;

  • видалення поліпів та кондилом лазером.
  • Згідно статистики, понад 55% дорослого населення страждають від геморою, при цьому соромлячись записатися на прийом до проктолога і вирішити таке делікатне питання. До найрозповсюдженіших захворювань прямої кишки відносять коліти, тріщини анального проходу і навіть онкологічні захворювання. Але варто пам'ятати - своєчасне проведення необхідних процедур на ранній стадії патології зможуть зберегти життя.

    Найсучасніші методи лікування проктологічних захворювань в Медичному центрі Phlebos - найкращої клініки 2020 з лікування варикозної хвороби, згідно рішення Асоціації судинних хірургів, флебологів та ангіологів України.

    Найдосвідченіші спеціалісти Медичного центру флебології та естетичної медицини «Флебос» гарантують високу якість запропонованих послуг та швидку післяопераційну реабілітацію.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок