Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Українська букмекерська компанія Favorit у рейтингу Stavki.ua


З 2014 року букмекерська контора Favorit перейшла в онлайн простір, отримавши ліцензію від регулятора Кюрасао. Сайт Stavki.ua пропонує опис Favorit, включивши оператора в рейтингові списки. Кількість клієнтів букмекерської контори давно перевалила за позначку в один мільйон. Сайт букмекерської контори перекладено 10 офіційними мовами, працює мобільна версія порталу. Букмекерська контора пропонує додаткові розваги, такі як покер, ігрові автомати. Співпрацює букмекерська контора з кращими аналітичними відділами, що дає можливість беттерам робити точні прогнози. У розділі лайв-ставок ведеться відеотрансляція змагань, також окремо представлений кіберспорт. Для клієнтів казино підготувало щоденні бонуси та акції. Оперативний сапорт функціонує в онлайн режимі на сайті букмекерської контори.
Українська букмекерська компанія Favorit у рейтингу Stavki.ua

Акції та бонусні пропозиції букмекера Favorit


При першому ж вході на сайт букмекерської контори користувачі отримують бонуси. Періодично змінюється форма вітального подарунка, де видаються премії за обліковий запис або виділяються кошти після депозиту. При невдалому прогнозі нові клієнти можуть повернути кошти, в рамках акції бонуси без ризику. На 10% збільшено загальний коефіцієнт в декількох експресах. Коментарі Віктора Вацка - це безкоштовний прогноз, який доступний в якості бонусної пропозиції. У букмекерській конторі працює програма лояльності, де можна заробляти кешбек. У розділі https://www.stavki.ua/review/favorit/ розписані інші бонуси букмекерської контори.

Лайв ставки та коефіцієнти букмекера Favorit


Високі котирування для ставок в букмекерській конторі, а маржинальність знаходиться на рівні 3-5%. Для лайв-ставок маржинальність ще вища і становить 5-8% залежно від популярності гри. Всі умови створені для гри в онлайн форматі, де можна побачити статистику, оперативно оновлюється live-tracker. Вибір ринків порадує будь-якого беттера. Всього в списку близько 30 спортивних заходів, серед яких зустрічаються навіть не популярні. Букмекерська контора працює на чесних умовах, робить вигідні пропозиції для гравця з будь-якими запитами.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок