Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

«Зоряна хвороба» ніг: естетична проблема або варикозна хвороба?


Традиційно лікуванням варикозної хвороби нижніх кінцівок займаються судинні хірурги, загальні хірурги та пластичні хірурги.

Окрім виражених вен на ногах, що є ознакою варикозної хвороби, не меншою проблемою виявляється наявність судинних сіточок та «зірочок», які частіше сприймаються як косметичний дефект.

Але чи є необхідністю вважати наявність судинної сітки на ногах захворюванням?

Наявність судинної сітки ніг, з міжнародних консенсусів, відноситься до 0-1 стадії хронічних захворювань вен (ХЗВ).

Використання тепловізора дозволяє побачити ретикулярні вени, невидимі неозброєним оком, які і є «живлячими венами» для судинних зірочок.

На відміну від традиційної склеротерапії судинної сітки, при якій ігнорується наявність сегментарних рефлюксів, методика CLaCS дозволяє усунути причину телеангіоектазії ніг, а саме ретикулярні, «живлячі» вени.

При використанні методики CLaCS ми маємо можливість усувати небажані судини без стійких змін, пігментації і рубців.

Процедура CLaCS є комбінацією черезшкірної лазерної коагуляції і склеротерапії. Черезшкірна лазерна коагуляція по видаленню ретикулярних вен виконується на Fotona XP Nd:YAG.

Для візуалізації судинної сітки ми використовуємо систему Syris v900L, для зменшення больового синдрому – систему охолодження.
«Зоряна хвороба» ніг: естетична проблема або варикозна хвороба?

Слід зазначити, що, при наявності скарг на болі, печіння в місцях розташування судинної сітки, набряки часто пацієнти мають супутню патологію. При додаткових обстеженнях пацієнтів за участю суміжних фахівців, знаходяться причини супутніх патологій. Це можуть бути гормональні розлади, порушення водно-електролітного обміну, захворювання нирок і серцево-судинної системи.

Ми маємо багаторічний досвід надання висококваліфікованої допомоги в лікуванні важких форм варикозної хвороби з вираженим варикозним синдромом і трофічними розладами шляхом використання малоінвазивних технологій, без розрізів і комфортною реабілітацією. За час існування наш флебологічний центр виробив свої принципи роботи – високий професіоналізм, індивідуальний підхід до клієнтів, багаторівнева діагностика і високоякісне лікування варикозу, відповідальність за кінцевий результат.

Виконуємо ендовенозно-лазерну коагуляцію, радіочастотну облітерацію, CLaCS на високому професійному рівні.

Медичний центр флебології та естетичної медицини «Флебос», Київ, бульвар Лесі Українки, 7-Б, в самому центрі столиці.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини





На початок