Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Огляд двокімнатних квартир у ЖК WASHINGTON Concept House


Якщо ви шукаєте двокімнатну квартиру в одному з престижних районів Києва, то новий житловий комплекс WASHINGTON Concept House гідний вашої уваги. Об’єкт будується на вулиці Лабораторній, неподалік від Національного палацу мистецтв «Україна». Девелоперська компанія передбачила все необхідне для щоденного комфорту резидентів.
Огляд двокімнатних квартир у ЖК WASHINGTON Concept House

Особливості двокімнатних квартир


Ретельно продумані планування, надійні вхідні двері, продумані інженерні мережі, якісна система опалення — основні складові комфорту в новому комплексі. Площа двокімнатних квартир у ЖК ВАШИНГТОН варіюється від 75,15 до 89,06 кв. м. Це оптимальне рішення для сімей з дитиною. Тут також буде комфортно бізнесменам, яким важливо організувати просторий кабінет. Запроєктовано дві спальні, кухню-вітальню, дві ванні кімнати та лоджію. Є варіанти з гардеробною кімнатою.

Що необхідно знати про технічні характеристики нерухомості?




  • Новий комплекс будується за монолітно-каркасною технологією. Стіни буде утеплено мінеральною ватою.

  • Висота стель — 3 м.

  • Буде встановлено надійні двері з замками 3-спрямованого замикання MUL-T-LOCK B DIN528 CR.

  • У приміщеннях буде встановлено датчики затоплення, які спрацьовуватимуть в аварійних ситуаціях.

  • Передбачено центральну систему кондиціонування.
  • Якщо базові планування не відповідають побажанням інвесторів, на етапі будівництва можна замовити перепланування.

    Про проєкт: локація, система безпеки, внутрішня інфраструктура


    Завдяки вигідному розташуванню WASHINGTON Concept House з вікон виднітиметься центр міста, зокрема обриси Миколаївського костелу. До Київського планетарію — 1,5 м, до ТРЦ Ocean Plaza — 2 км.

    У розпорядженні резидентів — домашній кінотеатр, кімната з сейфами для розміщення винних колекцій та cigar lounge. У кожного буде можливість користуватися послугою «особистий кухар», щоб замовляти вишукані страви з кращих ресторанів столиці.

    Передбачено системи контролю доступу та відеоспостереження за громадськими просторами. Розв’язанням побутових питань мешканців буде займатися управляюча компанія ATMOSFERA. Зі смартфона можна буде оперативно оплачувати рахунки за комунальні послуги, викликати сантехніка та інших технічних фахівців, замовляти доставку води та квіткових композицій тощо.

    Почитати актуальні новини, а також ознайомитися з базовими плануваннями можна на офіційному сайті. Щодо інвестування у нерухомість звертайтеся до відділу продажу.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини





    На початок