Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

ТМ «Ласунка» представляє новинку осені!


Відмінна новина для всіх шанувальників солодкого! Компанія «Ласунка» представляє новинку цієї осені – морозиво «Злиток». Цілих три нових смаки, а форма та вага чітко відображають назву десерту.

585 г морозива неймовірного смаку в формі злитків з дорогоцінних металів – такого ви ще не бачили!
ТМ «Ласунка» представляє новинку осені!

Для шанувальників золота


Ніжний смак крем-брюле та карамельного соусу ... Чиста насолода ... Це неймовірне поєднання чекає вас всередині злитка в обгортці кольору золота з відповідною назвою «Gold». Приємний колір топленого молока, аромат солодкої карамелі, тонкий вершковий присмак – відразу стає ясно, що десерт по праву має таку назву.

Прихильникам класики в смаках


А для всіх, хто віддає перевагу класичним поєднанням, відмінно підійде злиток «Bronze». Стримана розкіш бронзи – ось що з перших хвилин притягує погляд кожного. Ванільне морозиво в дуеті з вишневим джемом – відмінний приклад того, за що ми любимо традиційні поєднання смаку. Ви точно повинні це оцінити!

Елегантна й вишукана платина


Цей десерт по праву оцінять усі шанувальники шоколадного смаку! Шоколадне морозиво, доповнене шоколадним соусом – ідеальне поєднання для всіх любителів солодкого! Все це в обгортці унікального кольору білого золота має назву «Platinum». Спробуйте і ви, адже стільки шоколаду в одному злитку вперше!

Скуштуйте новинки від компанії «Ласунка», обирайте, яка вам сподобалась найбільше та залишайте свої відгуки на наших офіційних сторінках у соціальних мережах.

Більше інформації про новинку «Злиток» ви знайдете на https://lasunka.com/.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини





На початок