Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Де знайти бензин для автомобіля в Києві?


Кияни та гості столиці потроху оговтуються від жахливих наслідків війни в Україні. Мешканці Києва та області повертаються до своїх домівок, намагаючись владнати всі справи, налаштувати побут. Громадський транспорт ще не повністю працює, а пересування власним транспортом неможливе через відсутність пального на АЗС.

Відсутність бензину – не привід відмовитись від важливих поїздок


Співробітники ЗМІ поцікавились у представників автопрокатної компанії у Києві RentDrive.ua чи можлива оренда авто за відсутності доступного бензину. На що співробітники фірми відповіли, що вони розуміють, яка склалась ситуація і пропонують прокат автомобілів різних категорій, заправлені до повних баків. Замовник має можливість окремо оплатити вартість палива, при цьому його ціна адекватна та відповідає офіційно заявленій державними органами регулювання.

Погодьтесь, що при гострій потребі у транспортному засобі, пересічна людина не буде очікувати на появу бензину, чи обдзвонювати заправки у пошуках бодай декількох літрів.
Де знайти бензин для автомобіля в Києві?

Цілодобовий режим обслуговування та доступна оренда авто


З початком воєнних дій багато українців втратили не тільки спокій, багато в кого пошкоджене, або взагалі відсутнє житло. Автомобілі, на яких пересувалась уся родина пошкоджені, або зовсім вийшли з ладу та не підлягають ремонту. Звикши до комфорту, важко усвідомлювати реалії сьогодення та неможливість швидкого повернення до звичного життя. Компанія РентДрайв розуміє нагальні потреби громадян та пропонує прокат авто в Києві.

Співробітники автопрокату розповіли, з якою ціллю клієнти беруть машини в оренду:


  • для ділових поїздок містом;

  • рішення бізнес питань;

  • для зустрічі рідних з-за кордону;

  • відвідин родичів та друзів;

  • волонтерської допомоги та ін.
  • Звісно, що згодом все буде відбудовано, а кошти за втрачене майно будуть повернуті. А поки що варто ознайомитись з умовами прокату від «RentDrive».

    Швидке бронювання та якісне обслуговування без зволікань


    Істотних змін в умовах оренди не відбулося. Як і раніше, у довоєнний час існує обмеження по віку. Клієнт має мати повних 23 роки та водійський стаж не менше 2 років. При підписанні договору орендар пред’являє паспорт та водійське посвідчення міжнародного зразка. Працюючи 24 години на добу без вихідних та святкових днів, сервіс демонструє високоякісне обслуговування. Забронювати відповідний транспортний засіб як на офіційному сайті компанії, так і через дзвінки на стаціонарні та мобільні телефони. Менеджери швидко реагують на повідомлення у «Viber», «Telegram», «Watsapp», «Mesenger», відповідають на звернення через електронну пошту.

    Команда професіоналів з радістю відгукнеться на будь-який запит постійних та нових клієнтів. При мінімумі зусиль потенційний орендар вибере зручне авто для власних цілей.

    Фіксована вартість добової та довгострокової оренди


    Маючи багаторічний досвід, сервіс автопрокату РентДрайв пропонує бронювання машин відомих світових брендів. До послуг водіїв іномарки різного класу у відмінному стані та з невеликим пробігом. Автопарк налічує понад 100 авто із різних сегментів, від бюджетного економ варіанта до середнього та бізнес класу. Також до послуг водіїв надійні позашляховики, місткі мінівени, економні електроавтомобілі.

    Для любителів престижних VIP моделей представлені елегантні преміум авто. Мінімальний термін оренди від 2 діб та необмежений довгостроковий термін. Орендар самостійно обирає зручний спосіб оплати, як готівкою, так і через безготівковий розрахунок або переказом на банківську карту «Visa», «MasterCard».

    Індивідуальний підхід та можливість економії


    Сервіс автопрокату «RentDrive» постійно впроваджує програми лояльності при обслуговуванні юридичних та фізичних осіб. За попередньою домовленістю здійснюється доставка авто в будь-яке зазначене місце. Протягом години клієнт отримує ключі та підписує договір оренди. Використання акційних тарифів допомагає економити кошти, а враховуючи дефіцит та відсутність пального це вдвічі приємно. Замовляючи прокат авто Київ, водій сплачує невелику фіксовану заставу, залежно від марки машини. Кожен автомобіль застрахований по КАСКО. Окрім обраного транспортного засобу можлива оренда додаткового обладнання, про що варто повідомити менеджера заздалегідь.
    Де знайти бензин для автомобіля в Києві?

    Само собою зрозуміло, що водій не повинен порушувати правила дорожнього руху. У разі виникнення форс мажорних обставин, клієнт завжди може розраховувати на допомогу та цілодобову підтримку в дорозі. Окремими пунктами у договорі прописують заборону виїзду за межі території України, відвідування Криму, окупованих територій Донецької та Луганської областей. Також суворо заборонено використовувати орендований автомобіль для навчання, роботи на сервісі таксі. Не можна брати машину для участі в спортивних змаганнях або для буксирування інших транспортних засобів, передавати її третім особам.

    Доступна цінова політика та гідний сервіс


    Завдяки якісному сервісу від РентДрайв клієнтська база компанії постійно зростає. За сарафанним радіо та іншими доступними засобами зв'язку задоволені водії рекомендують сервіс своїм друзям та родичам, наголошуючи на сумлінній співпраці, індивідуальному підході та постійній клієнтській підтримці орендарів. Паливо в вартість прокату не входить, при поверненні автомобіля з меншою кількістю палива – клієнт відшкодовує різницю. В залежності від обраного тарифу сумарно рахується сума за прокат авто, за перепробіг вартість обраховується додатково. Якщо автомобіль під час подорожі сильно забруднився, додатково сплачуються послуги авто мийки. Кожен, хто скористався послугами сервісу розуміє, що це достойна альтернатива таксі та різним видам громадського транспорту. Не варто відмовлятись від намічених справ чи заздалегідь спланованого графіку лише через відсутність бензину чи машини.

    Зручна оренда авто від сервісу «RentDrive» завжди виручить, якщо власний автомобіль тимчасово знаходиться на СТО чи ви поки що лише плануєте купівлю власної іномарки.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок