Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Переваги охоронної сигналізації Ajax


Охоронна сигналізація – це важливий елемент під час побудови надійної системи безпеки на житлових та комерційних об'єктах. Але попри наявність тисяч різних брендів, саме український виробник Ajax залишається незмінним лідером, що забезпечує високий рівень безпеки. Розглянемо, у чому особливості та переваги охоронної сигналізації даного бренду і чому вона залишається серед лідерів, попри сотні гідних конкурентів.
Переваги охоронної сигналізації Ajax

Системи безпеки Ajax: у чому особливості?


Українська сигналізація Ajax створювалася на базі інноваційних технологій, завдяки чому технологічні можливості здатні вразити найвибагливішого користувача. Всі системи бездротові, тому при монтажі не потрібно використовувати дроти, порушуючи інтер'єр приміщення. Зв'язок між датчиком та центральним блоком відбувається по радіоканалу Jeweller – до 2000 метрів стабільно зв'язку, якщо немає жодних обмежень.
Переваги охоронної сигналізації Ajax

Вже в стартовій комплектації виробник пропонує сигналізацію Ajax, якої буде достатньо для реалізації основних завдань. Вибираючи сигналізацію цього бренду, ви отримуєте такі переваги:


  • Контроль у режимі реального часу. Датчики звертаються до централі практично безперервно - кожні 12 секунд, тому ви можете дізнатися про те, що відбувається на об'єкті практично миттєво.

  • Стабільне підключення. Використання фірмової технології виробника дозволяє працювати до 2 кілометрів, що не обмежує систему в розміщенні.

  • Простий монтаж. Бездротова технологія виробництва сприяє тому, що встановити сигналізацію Ajax можна самостійно – потрібно закріпити датчики у необхідному місці та з'єднати з централлю.

  • Немає хибних спрацьовувань. Висока точність та унікальні технології сприяють тому, що датчики не мають помилкових спрацьовувань на грозу, перепади температур або вихованців, тому ви будете спокійнішими.

  • Стійкість до заглушок. Неможливо заглушити сигнал – система перейде працювати на іншу частоту, подаючи сигнал тривоги власнику об'єкта.

  • Гнучкість системи. Якщо ви вирішили встановити додатковий датчик – не проблема, достатньо буде просто докупити його та за лічені хвилини підключити до центрального блоку.
  • І це лише мала частина особливість та переваг, якими володіє сигналізація Ajax. Виробник пропонує широкий вибір обладнання, серед яких є сигналізація для старту, а також удосконалені версії.

    Висновок


    Сигналізація Ajax – справжня гордість українського ринку охоронних систем. Розробникам вдалося створити унікальну систему, в якій чудово поєднується простота, привабливі та інноваційні технології. Ця сигналізація фактично не має жодних обмежень – ви зможете створити надійну та ефективну охоронну сигналізацію на об'єктах будь-якого масштабу. При цьому завжди можете додатково розширювати системи. Але якщо ви хочете отримати всі ці переваги, купуйте в перевірених магазинах, щоб не потрапити на підробку.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок