Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Перевезення вантажів по Києву


Перевезення вантажів по Києву

З початку нападу росіян близько половини компаній припинили свою діяльність. Пройшло 3,5 місяці – і вже майже 80% фізичних та юридичних осіб, що мають свою справу, надають свою продукцію столичним мешканцям.

Виробництво орієнтоване на споживання. Це означає, що після виготовлення асортименту його потрібно доставити за роздрібними (оптовими) для подальшої реалізації.

Що ми готові перевезти з виробничих точок

1. Рослинну продукцію із овочевих баз, упаковану в мішки.
2. Напої у ящиках.
3. Фасовані товари на палетах.
4. Продукцію в герметичних упаковках (консерви, тара з олією, розважальні товари, упаковані в пачки).
5. Меблі.
6. Металопрокат та інші будівельні товари.
7. Пластиковий асортимент господарського призначення.
8. Лінійка товарів із шкіргалантереї, номенклатурний ряд трикотажних фабрик.
9. Електроінструмент.
10. Побутова техніка та ін.

Допомога у перевезенні великогабаритних, тендітних та особистих речей громадян

Тим, хто вирішив змінити адресу проживання, переміститися з області до столиці або, навпаки, до передмістя, стане у пригоді послуга з переїзду від компанії «Інка Транс». Водії чудово орієнтуються у дорожній карті столиці, використовують об'їзні шляхи під час «пробок». Вантажники мають відмінне фізичне здоров'я і здатні вдвох винести нерозбірну шафу, фортепіано, дзеркало на всю стіну.

Наші співробітники акуратно покладуть в автомобіль крихкі речі, предмети мистецтва, посуд. Компактно розмістять майно, що перевозиться, щоб правильно заповнити кузов вантажного автомобіля.

Розвезення товарів торговою мережею


Ті, хто має розвинений бізнес та «стоять вже не на одній, а на двох ногах», мають філії. Це можуть бути кіоски, магазини, лотки, невеликі склади з офісами.

Замовте перевезення вантажів Києвом – і ми доставимо потрібну кількість товару в кожен усі дочірні компанії торгової мережі. Заповнимо великий автомобіль, перевеземо і вивантажимо в кожній точці призначення. Подібні послуги виконуємо одноразово або укладаємо договір на регулярне обслуговування протягом тривалого часу.

Співпрацюючи з Inka Trans, ви заощаджуєте час. Відпадає необхідність у розширенні штату, купівлі вантажних автофургонів та утриманні фахівців з технічного обслуговування машин. Розмір вигоди прорахуйте самі та прийміть виважене рішення.

З нами співпрацюють відомі компанії, а це означає, що «Інка Транс» повністю довіряють. Надійний партнер у будь-якому бізнесі не підведе!
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини





На початок