Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

WMS система управління складом: як це працює?


Підприємства всіх типів і розмірів використовують онлайн технології роздрібної торгівлі, щоб пропонувати свої товари покупцям по всьому світу.

Виграшна стратегія електронної комерції може вивести компанію на новий рівень, але спочатку потрібно дізнатися, як керувати запасами та обслуговуванням клієнтів. Для найефективнішої роботи потрібна система моніторингу складу (WMS). Цей інструмент дає все необхідне для управлінської діяльності з активами, оптимізовує та підвищує ефективність процесів та економії грошей.
WMS система управління складом: як це працює?

Що таке WMS та як це працює?


Система управління складом (WMS) — відповідний тип забезпечення для використання у виробництві та торгівлі, оскільки воно відстежує всі матеріали та товари, що зараховуються на склад та залишають його. WMS дозволяє ефективно управляти всіма процесами, пов'язаними з товарами на складі.
WMS система управління складом: як це працює?

Система управління складом дозволяє мати всю інформацію тут і зараз. При оформленні замовлення покупки дозволяє відразу знати чи є товар у наявності чи ні. Замість ручної обробки замовлення, WMS автоматично розміщує інформацію про те, що замовлення готове до відправлення. Це економить багато часу та зусиль.

Навіщо потрібна система керування складом?


Як вказано на сайті Sklad Service, WMS надає інформацію про місцезнаходження та кількість всіх товарів, в результаті зменшуючи затримки, витрати на обробку та кількість помилок при замовленні. Система керування складом допомагає прискорити виконання замовлень та дає можливість відстежувати, які товари продаються краще, а які гірше. Коли ви побачите, які продукти мають найбільший попит, ви зможете знайти нові способи оптимізації організації складу. Як тільки товар прибуде, ви можете відстежити його та подивитися, чи знаходиться він у кращому місці. Все тут має бути швидким, а це означає, що більша частина товарів зможе перебувати поруч із вантажним майданчиком або зоною пакування, а не на протилежному кінці складу, і все це можна відстежити та організувати дистанційно.

Інтегрована VS автономна WMS


Можна використовувати 2 типи WMS, які мають плюси та мінуси:


  • Інтегрована WMS зазвичай є частиною наявного постачальника планування ресурсів підприємства. Наприклад, якщо у вас є продукт, який продається дуже добре, але має низький прибуток, можна замість цього поповнити запаси продукту з більш високим прибутком і трохи нижчими продажами. За цією фінансовою аналітикою можна стежити за допомогою інтегрованої системи управління складом.

  • Автономна система управління складом є багатофункціональним ПЗ, яке в основному виконує тільки функцію управління складом. Таким чином, вони не можуть мати функції інших аспектів бізнесу, таких як інвентаризація або бухгалтерський облік, але вони мають розширені функції конкретно для WMS.
  • Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини





    На початок