Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Клініка ДЕНИС: як ми відкривалися під час війни?


Починаючи з 24 лютого Україна переживає важкі часи пов’язані з воєнними діями. Але незважаючи ні на що засновники Клініки ДЕНИС доклали максимум зусиль, для того, щоб медичний центр запрацював. Здавалося б, що усі зовнішні обставини тільки заважають здійснитися мрії багатьох мешканців Києва. Попри сумління та воєнні дії, у голосіївському районі столиці все ж таки відбулося таке очікуване відкриття медичного центру.
Клініка ДЕНИС: як ми відкривалися під час війни?

Під час воєнного стану саме якісне медичне обслуговування стає максимально потрібним. Увесь медичний персонал клініки Денис має потрібну підготовку, яка надає можливість надавати допомогу у будь-якій ситуації. В закладі зосереджені спеціалісти з усіх направленостей, хірурги, та лікарі які надають першу допомогу.

Головні відмінності клініки Деніс від інших медичних закладів


У порівнянні з іншими медичними закладами, клініка Денис працює за форматом All in One. Такий сучасний підхід передбачає те, що в одному приміщенні можна не тільки отримати усі види медичної допомоги, а й провести повноцінне діагностування. Сьогодні у багатьох людей майже не має вільного часу, бо усі працюють у режимі багатозадачності. Саме тому, можливість отримати повний комплекс медичних послуг в одному приміщенні допомагає зекономити час.
Клініка ДЕНИС: як ми відкривалися під час війни?

Як правило для того, щоб визначитись з остаточним діагнозом лікарям потрібні додаткове діагностування, та результати аналізів. Наявність власної медичної лабораторії дозволяє пацієнтам одразу ж здати та отримати результати аналізів. Таким чином лікареві набагато легше продіагностувати то чи інше захворювання. Також у клініці розташоване усе сучасне обладнання для проведення комп'ютерного діагностування. Дуже часто саме КТ, УЗД та МРТ допомагають побачити справжні причини недугу.

Варто зазначити, що на сьогодні достатньо розповсюдженими є онкологічні захворювання. Саме через несвоєчасне виявлення початкової стадії, люди втрачають дорогоцінний час, коли можливо зупинити хворобу, та уникнути ускладнень. Тому медичний центр ДЕНИС надає повний спектр послуг, що дозволяє провести комплексне обстеження.

Сама клініка має дуже велику площу 12 000 м². У приміщенні всього 12 поверхів, кожен з яких призначений для тієї чи іншої спеціалізації. Саме тут можуть отримати консультацію та лікування як діти, так і дорослі.

Доросле та дитяче відділення


У медичному центрі надаються послуги для всіх як дорослих людей, так і для дітей. Відділення для дітей відрізняється атмосферою. Матусі та батьки добре знають як це важливо, щоб у дитини сформувалося добре відношення як до лікарів, так і до лікування в цілому. Бо, саме через страх багато діточок вередують, та бояться йти до лікаря.
Клініка ДЕНИС: як ми відкривалися під час війни?

Спеціалісти клініки Денис мають спеціальну освіту та комунікативні навички які допомагають налагодити спілкування та привернути до себе увагу дитини. Через призму гри відбувається огляд малечі. Усі медичні маніпуляції також проходять з урахуванням особливостей дитини. Саме такий підхід допомагає надати висококваліфіковану поміч.

У відділенні для дорослих приймають усі лікарі вузьких направленостей. Якщо ви не впевнені до якого саме лікаря вам потрібно потрапити, тоді спочатку треба записатися до терапевта. лікар вас огляне та надасть направлення до вузького спеціаліста, потрапити до якого можна в той же день. Таким чином вам не потрібно буде витрачати час на додатковий приїзд.

Для пацієнтів які мають потребу в отриманні невідкладної медичної допомоги, є можливість викликати медичну службу за місцем фактичного знаходження. Враховуючи воєнний стан у країні, команда приїжджає на виклик за максимально короткий термін, бо кожна секунда має значення.

Для проведення запланованих та термінових операцій в медичному центрі є спеціальний хірургічний блок. Висококваліфіковані хірурги проводять операції різного рівня складності.

Як отримати медичну допомогу у клініці Денис?


Враховуючи воєнні дії на території України, отримати допомогу та консультацію від спеціаліста можна як безпосередньо у клініці, так і онлайн. Навіть якщо ви знаходитесь далеко і не маєте можливість приїхати, то це зовсім не означає, що ви залишитесь без медичної допомоги. Clinic denis Київ надає можливість отримати онлайн консультування та лікування. Щоб спеціаліст мав можливість надати вам розгорнуту відповідь краще мати при собі результати аналізів, попередніх медичних обстежень, це допоможе встановити причину поганого стану.

Якщо ви маєте можливість приїхати до медичного центру, то спочатку потрібно записатися на прийом телефоном або заповнити форму на сайті і оператор контакт-центру вам перетелефонує. Для онлайн консультування також потрібно спочатку записатися на той чи інший час. Отримуйте своєчасне професійне лікування та бережіть себе!
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок