Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Проблеми внаслідок неправильно створеного веб-продукту: чому краще доручити розробку сайту професіоналам?


В наш час більшість керівників розуміють наскільки важливим є наближення компанії до всіх користувачів Всесвітньої мережі. Так, скориставшись розробкою сайту у Львові, можна вийти на глобальний ринок, бути досяжним для комунікації з клієнтом 24/7 та утримувати їх, поступово виходячи на зовсім інший рівень.
Проблеми внаслідок неправильно створеного веб-продукту: чому краще доручити розробку сайту професіоналам?

Проте однією з найголовніших складових частин формування іміджу є не тільки наявність сайту, а і його стан. Користувачів дратують сайти з застарілим дизайном та поганим юзабіліті, тому вони швидко йдуть з нього. Таким чином ви втрачаєте потенційних покупців та навіть власну репутацію.

Вплив веб-ресурсу на продажі


Невдалий дизайн, застарілий інтерфейс, поганий юзабіліті, невідповідність новим алгоритмам пошукових систем – все це впливає на ваш бізнес. В результаті отримуєте наступні наслідки:


  • Втрату конверсії;

  • Зниження доходів;

  • Збільшення показника відмов;

  • Погану продуктивність;

  • Втрату конкурентоспроможності.
  • Цього можна уникнути, своєчасно оновлюючи сайт та додаючи інформацію про нові товари та послуги. Не забувайте і про безпеку своїх клієнтів – ніхто не захоче користуватися ресурсом, який не захищає персональні дані. Поступово покращуйте SEO-оптимізацію та слідкуйте за швидкістю завантаження сайту – на сьогодні вона не повинна перевищувати 1,5 секунди. Щоб ці вимоги точно були виконані, краще звертатися до професіоналів.

    Якщо Ви перебуваєте в пошуках надійного технічного партнера, який розробить ефективний сайт – звертайтеся до веб-студії REDSTONE, яка реалізує всі Ваші ідеї.

    Декілька порад, як запобігти втрати потенційного клієнта:

    1. Забезпечте грамотно розподілене меню з відповідними категоріями та підкатегоріями з вдало підібраною кольоровою гамою, щоб користувач не витрачав час на пошуки потрібного розділу;

    2. Не забувайте вказати власні контакти та адресу;

    3. Уникайте великих gif-анімацій – вони відволікають увагу та є причиною повільного завантаження сторінки;

    4. Правильно обирайте платформу для сайту – замість зосередження на продажах, Ви можете втрачати час на вирішення технічних проблем;

    5. Подбайте про презентабельний вигляд товару – необхідно заповнювати інформацію про нього, показуючи найпривабливіші сторони;
    Користуйтеся системами аналітики – так зможете об’єктивно оцінити роботу своїх працівників, попит та ефективність просування.

    Створювати та розробляти сайт не так просто. Проте з ефективним веб-ресурсом Ви уникаєте більшості проблем, вдосконалюєте власний бізнес та розширюєте власну аудиторію.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок