Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Металеві брекети: як вони допоможуть вирівняти зуби


Згідно зі статистикою металеві брекети в Києві найчастіше використовуються для усунення проблем із прикусом. Це обумовлено низькою вартістю рішення та хорошими експлуатаційними якостями. Брекети з металу міцні, надійні та ефективно справляються з основним завданням – вирівнювання зубів.
Металеві брекети: як вони допоможуть вирівняти зуби

Як ми встановлюємо металеві брекети?


До процедури установки необхідно ретельно підготуватися, для чого вам доведеться пройти консультацію і упорядкувати ротову порожнину. У ході первинного огляду лікар-ортодонт оцінить наявні проблеми та запропонує актуальні варіанти брекет-систем. На підготовчому етапі необхідно буде усунути карієс та інші хвороби, підготувати зуби за допомогою комплексу професійної гігієни ротової порожнини.

Безпосередньо процедура встановлення брекет-системи із металу займає близько години. Протягом цього часу лікар-ортодонт готує зуби до встановлення брекетів, монтує їх, має у своєму розпорядженні металеву дугу необхідним чином. Після прийому лікар консультує про особливості експлуатації та призначає дату наступного приймання. Час звикання до брекетів становить до 7 днів, незвичайним здасться лише прийом їжі та процес чищення зубів.

Які металеві брекети використовуємо?


Усі складові металевої брекет-системи виконані з металу, але спосіб їхнього кріплення може різнитися. Фахівці нашої клініки практикують встановлення трьох видів металевих брекетів:


  • Лігатурні. Дуга тут кріпиться до брекетів за допомогою кілець і тяганини з металу. Система кріплення масивна, від цього зовсім не естетична і потребує частого огляду лікарем-ортодонтом.

  • Самолігуючі. Кріплення дуги здійснюється максимально просто – вона вставляється у пази у брекетах. Тут немає кілець і тяганини, як у лігатурних конструкціях, через що самолігуючі брекети відрізняються високою естетичністю. До того ж, кінцевий результат досягається швидше.

  • Лінгвальні (внутрішні). Ці металеві брекети встановлюються не із зовнішнього, а з внутрішнього боку зубів. Ви не маєте проблем з естетикою, патологія усувається швидше. Але застосування внутрішніх брекет-систем пов'язане з деякими обмеженнями.
  • Чому варто віддати перевагу металевим брекетам?


    Металеві брекет-системи, крім лінгвальних, добре помітні - і це відчутний мінус. Але низька ціна та висока надійність пояснює високий попит на металеві брекети у нашій клініці. Крім цього, конструкція має гіпоалергенні властивості, байдужа до їжі і ефективна в найскладніших випадках.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок