Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Курси масажу у Києві


Курси масажу у Києві

"Класний масажист зараз на вагу золота". Ця фраза ніколи не втрачала своєї актуальності. Деколи, щоб знайти дійсно якісного фахівця, необхідно переглянути не один десяток варіантів. Хтось не наважується працювати з новачками, іншим потрібні лише вузькопрофільні спеціалісти. Здавалося б, усім не догодиш. Однак, якщо людина хоче стати крутим фахівцем, то, як не дивно, все, що йому потрібно – хороші курси масажу у Києві. Досвідчені фахівці навчать усіх базових прийомів та технік, щоб через деякий час люди вже самі могли працювати з клієнтами.

Комплексне навчання з теорією та практикою


Щоб вміло використовувати навички, необхідно спочатку засвоїти базові теоретичні знання. Для цього з новачками працюватимуть фахівці, а саме – Юлія та Олександр Моісеєнко. Вже понад 10 років вони займаються викладанням масажу, передаючи людям знання про різні методики. Побувавши на їх курсах, можна дізнатися як про класичні, так і про більш досконалі техніки, зокрема:


  • Тайський масаж тіла;

  • Парний масаж та його головні особливості;

  • Гавайський масаж;

  • Масаж обличчя;

  • Турецький хамам;

  • Марокканський хамам;

  • Корекція фігури (комплексна операція);
  • Це лише малий перелік тих курсів, які можна відвідати. Тривалість навчання залежить від виду техніки, яку хоче освоїти клієнт. Наприклад, заняття з освоєння гавайського масажу нараховують 24 години. Змінюється також і вартість послуги, проте не варто очікувати на якісь космічні ціни.Крім того, для деяких курсів передбачено опцію передоплати, і в цьому випадку можна заощадити на купівлі курсів. Доступна і оплата частинами, коли загальна вартість поділяється на кілька рівних платежів.

    Чи варто обирати курси масажу у Києві?


    Це незамінний досвід, адже під час навчання клієнти не просто отримують обсяг інформації, яку потрібно зубрити та викладати у короткій формі. Отримані знання потрібно відразу використовувати, виконуючи різноманітні вправи і рухи. Так, клієнт чітко розумітиме, що саме він робить, і як той чи інший рух впливає на організм (особливо якщо він вже був клієнтом масажного салону). Враховується також і медичний складник. Наприклад, за яких умов людина не може відвідувати сеанси масажу та чому важливо дотримуватись протипоказів.

    А якщо ви готові до того, щоб почати навчання на курсах масажу, не варто відкладати цей захід. Записуйтесь та отримуйте цінні знання, щоб радувати людей класними масажами!
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок