Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Правила користування керамічними панелями


Усе більший попит серед українців цьогоріч мають сучасні керамічні панелі, що виправдано їхньою ефективністю, економністю в споживанні енергії та стильним дизайном у дусі останніх трендів. Щоб у покупців враження від пристрою були виключно позитивними, варто дізнатися основні правила користування обігрівачем та отримати від нього найбільшу вигоду. Раді поділитися важливими секретами, з якими пристрій функціонуватиме справно.
Правила користування керамічними панелями

Як правильно користуватися керамічними панелями


Для споживачів важливими є:


  • налаштування режиму роботи;

  • забезпечення захисту для дітей;

  • використання за призначенням.
  • Здебільшого в моделях є вбудований терморегулятор, який позбавляє власника від клопотів щодо контролю за функціонуванням пристрою. Він не дає змогу обігрівачу перегрітися та надміру витрачати електроенергію. Пристрій автоматично буде підлаштовуватися під потрібні режими, а вам належить лише вимикати його з розетки, виходячи з дому чи за браком потреби в додатковому обігріві.

    Якщо терморегулятора немає, доведеться вручну періодично від'єднувати від електрики обладнання, щоб уникнути перегріву, або докупити його окремо. Ви можете вмикати пристрій відповідно до своїх запитів — на 30 хвилин чи кілька годин (максимально допустимий час роботи дивіться в інструкції до своєї моделі). Але врахуйте, що це лише додаткове джерело тепла — керамічні панелі опалення всього будинку не забезпечать. Тому прилади не можуть функціонувати постійно, а потребують пауз у роботі.

    Є спеціальні моделі з вбудованим захистом від опіків, у яких зовнішня плита не нагрівається. Для сімей із малюками вони є оптимальними, якщо ж ваш прилад не має такої функції, то не варто залишати дитину поряд із ним без нагляду.

    Обігрівач не призначений для сушіння одягу, і це може призвести до його виходу з ладу чи навіть небезпеки виникнення пожежі. Краще придбати спеціальні сушки для білизни, які встановлюються на пристрій. У такому разі користь від обладнання буде подвійна, а ризиків — жодних.

    Як та де краще встановити пристрій


    Якщо ви обираєте підлогову модель, з нею щодо монтажу турбот немає. Обладнання можна ставити в різних кімнатах, залежно від наявних потреб, але пересувати потрібно обережно, бо кераміка дуже крихка. Настінну модель рекомендуємо монтувати зі сторони вулиці. Таким способом пристрій сформує теплову завісу та ефективніше нагріватиме простір.

    Керамічні панелі можна використовувати в будь-якому приміщенні, включно з підвищеною вологістю. Вони мають відповідну гідроізоляцію, а їхній принцип обігріву дає змогу безпечного застосування пристрою у ванній кімнаті, санвузлі чи на балконі. Поливати прилад із душу все ж не варто, але в іншому він безпечний в умовах підвищеної вологості та здатний працювати у звичайному режимі. Користуйтеся керамічними панелями із задоволенням та не мерзніть цієї зими!
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок