Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Поради щодо вибору зимового взуття


С чем носить ботинки на тракторной подошве – основные правила —  Confetissimo — женский блог

Найкраще «готувати сани влітку». Але якщо ви заздалегідь не придбали зимове взуття, поспішайте зробити це зараз, коли вже на порозі зима. Перш ніж купити черевики жіночі варто визначитися з кількома параметрами:


  • модель, стиль виконання;

  • тип підошви, висота каблука;

  • матеріали виготовлення, вид утеплювача;

  • бюджет.
  • Навіть якщо ви не маєте великої суми грошей, можна вигідно купити фірмові зимові чоботи або черевики жіночі. Слідкуйте за сезонними акціями, які проводять популярні бренди. Зі знижкою можна придбати товар на 80–90% нижче за початкову вартість. Керуючися рекомендаціями експертів, обрати зимову пару взуття буде легко.

    Розмір взуття


    Зимові чоботи не взувають на голу ногу. Для збереження тепла варто надягати щільні шкарпетки. Зважайте на це під час вибору розміру. Краще купити виріб на один розмір більший, адже у тісному взутті ноги замерзають набагато швидше.

    Підошва та устілка


    Зимові чоботи краще вибирати з гнучкою товстою підошвою, у якої виражений малюнок протектора. Така підошва захистить ноги від промокання та промерзання. Ребриста м'яка основа дозволить не послизнутися на льоду. Щоб через місце фіксації підошви тала вода не потрапляла всередину, краще вибрати модель з литтєвим або клейовим типом кріплення. Устілки черевиків мають бути м'якими, достатньої висоти, щоб не пропускати холодне повітря від підошви до ноги.

    Утеплювач


    Цей параметр визначає, чи буде вам тепло в сильний мороз.
    Женские зимние ботинки из нубука рыжие 7810-2з - купить Ботинки женские в  Киеве и Украине, выгодные цены на Ботинки женские в магазине обуви Tapok

    Популярні варіанти утеплювача — натуральне хутро, овчина. Але й сучасні синтетичні утеплювачі повністю відповідають стандартам.

    Матеріал верху


    Зимове взуття може бути зі шкіри, замші, шкірозамінника, мембранних матеріалів. Великі бренди використовують сировину найвищої якості. Натомість в підпільних цехах навіть натуральна шкіра може бути зіпсована через недотримання технологічних процесів. Експерти рекомендують віддавати перевагу шкіряним моделям, оскільки таке взуття виходить легким, м'яким, набуває форми стопи. Шкіряні черевики добре зберігають тепло, не пропускають вологу всередину. Вони прослужать кілька сезонів без зміни зовнішнього вигляду.

    Підбори


    Купити чоботи на підборах або низькому ходу — це питання жінка вирішує залежно від особистих уподобань та передбачуваних умов використання. Якщо вам доведеться багато пересуватися різним покриттям, обирайте взуття на стійкій тракторній підошві. Якщо ваш основний маршрут прокладено між офісом та будинком, можна купити чоботи на підборах. За будь-якого рішення передусім дбайте про комфорт ваших ніг.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок