Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Киян закликають своєчасно передавати показання спожитої електроенергії за місяць


Киян закликають своєчасно передавати показання спожитої електроенергії за місяць

❗️ Киян закликають своєчасно передавати показання спожитої електроенергії за місяць, аби не було «надлишкових» нарахувань.

❓Зрада? Не поспішайте з висновками! Серед чинників, які впливають на «незадовільні циферки» у платіжках — фактор несвоєчасного передання показань з лічильників: нерегулярно або запізно.

🗣 «Вносити показання на 1е число необхідно у час: за два дні до кінця місяця і по третє число місяця. Це необхідно для коректного розрахунку обсягів споживання, які ваш оператор системи розподілу визначить і передасть нам, постачальнику, для розрахунку суми до сплати», — пояснили «Київським новинам» в компанії «YASNO».

Тобто, наприклад, за січень 2023 року передавати показання треба, починаючи від 30 січня та до 03 лютого.

⚠️ Якщо показання передаються невчасно, обсяг електроенергії, яку спожив клієнт, визначають за середньодобовим споживанням. Його розраховують залежно від показань, зафіксованих раніше, у минулі періоди.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок