Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Таємні функції iPhone 13 Pro - чого ви скоріш за все не знали про свій улюблений гаджет?


Проектуючи операційну систему iOS для користувачів Айфонів, інженери продумали кожну деталь таким чином щоб створити максимально зручну платформу. Тобто кожна функція дійсно корисна та протестована і ви будете нею користуватись. Однак, про деякі такі функції мало хто знає і тому про них дійсно варто дізнатись, перш ніж купити iPhone 13 Pro. Саме про такі особливі функції й будемо говорити в цій статті. Пам’ятайте, що вибрати хороший Айфон можна завдяки магазину Appleroom.
Таємні функції iPhone 13 Pro - чого ви скоріш за все не знали про свій улюблений гаджет?

Вбудований Шазам в Айфонах


Про сервіс Shazam відомо людям з усього світу. І він настільки популярний, що навіть утворилось дієслово, що означає пошук пісні, яка сподобалась. Так от, раніше в Епл Стор була ця програма можлива для завантаження. Але з 2020 року вона вже була вбудована в архітектуру операційної системи.

Якщо потрібно дізнатись, яка грає пісня, необхідно лиш свайпнути в »пункт управління”, а там вже натиснути на значок Шазаму. При цьому, ви можете зашазамити пісню, що грає поруч, так і знайти музичну композицію, що грає на самому телефоні.

Фонові звуки


Ця функція означає, що можна увімкнути приємні звуки океану, лісу чи дощу для того щоб заспокоїтись чи розслабитись, коли знаходитесь в шумному місці. А якщо поєднати ці фонові звуки з улюбленою музикою, то можна отримати дійсно особливий досвід.

В налаштуваннях знайдіть рубрику »універсальний доступ”, там знайдете групу »аудіовізуалізація”, а там вже »фонові звуки”, де потрібно активувати характерний повзунок. Також цю функцію можна додати до пункту управління для того, щоб мати можливість швидко вмикати її за потреби. Коли спробуєте один раз, то вам захочеться це зробити вдруге.

Підпис документів та сканування


Високоякісна камера iPhone 13 Pro здатна сканувати документи в дуже високій якості. І якщо буде необхідність, то можна їх буде і підписати. І ви зможете надіслати електронною поштою певний документ чи підписаний вами бланк.

Для цього потрібно зайти в нотатки. Там буде кнопка з зображенням камери, натисніть й відкриється можливість відсканувати документ. Після цього наведіть камеру на документ та зробіть знімок. Потім зможете відредагувати межі його і скан копія готова.

Переклад тексту в Сафарі


Для того щоб перекласти будь-яку веб сторінку в Сафарі рідною мовою, Вам не потрібно встановлювати окремі додатки або плагіни. Для цього потрібно лиш натиснути на значок »аА”, який розташовується в нижньому правому куті.

Зйомка фото та відео одномоментно


Часом буває дуже зручно одночасно робити фотографії та відео важливих моментів життя, щоб нічого не пропустити. Щоб таке зробити, для початку необхідно почати знімання відео. В цей момент біля кнопки спуску затвора буде відображатись круглий значок, якщо натиснути на нього, то зробиться один знімок під час знімання відео.

Можливість приховати фото


Відчуття безпеки та спокою, коли даєте погортати родичам фотографії з відпочинку. Якщо не бажаєте, щоб певні фото побачили сторонні очі, то це легко зробити. Перейдіть до знімка та натисніть кнопку »поділитись”, після відкриється пункт »приховати”. Вони потрапляють до спеціальної папки, де знаходяться »приховані” знімки.

Розпізнавання тексту з фото


В останніх версіях Айфонів з’явилась функція Live Text. Суть в тому, що програма може витягнути текст з фотографії, яка знаходиться в галереї. Так само функція може розпізнати текст, якщо на нього тільки навести камеру.

Це дуже допомагає в багатьох моментах життя. Пам’ятаєте цей неприємний момент, коли вам відправляють фотографію банківської картки і потрібно переписувати її дані вручну? Увімкнути функцію Live Text можна в налаштуваннях в рубриці »мова та регіон”. І ви зможете зекономити багато власного часу та нервів.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок