Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Де і як можна встановити брекети в Києві?


Гарна усмішка завжди дарує радість оточуючим. Але якщо люди помічають, що у вас нерівні зуби, це навряд чи принесе їм багато позитивних емоцій. Але це не означає, що проблему не можна вирішити. Важливо лише знайти вірний підхід, аби уникнути повторних процедур та можливих проблем з зубами чи щелепою.
Де і як можна встановити брекети в Києві?

Насправді, все дуже просто - потрібно встановити брекети. Втім, дуже часто люди не замислюються про те, як працюють брекети після встановлення. Що потрібно для коректного встановлення? Як довго потрібно їх носити? Як довго організм буде звикати до змін? Про все це ми розкажемо далі.

Брекет-системи, їх типи та особливості


Якщо комусь здавалося, що брекети у всіх однакові, це не так. Існує одразу кілька варіантів таких конструкцій, кожна з яких має свої особливості.

Металеві брекети є дешевими та надійними, простими та ефективними. Їхній єдиний недолік - непривабливий зовнішній вигляд. Тому, якщо ви соромитеся, краще спробувати інший варіант.

Керамічні брекети мають іншу особливість - низьку помітність. Можна обрати виріб відповідно до кольору емалі зубів. Однак, такий варіант буде мати більший розмір і, як висновок, коштувати дорожче.

Сапфірові брекети належать до так званої «елітної» категорії. Виготовлені з кристалів сапфіру, вони є напрочуд міцними та водночас майже непомітними. Однак, їхня вартість буде набагато вищою, ніж в інших опціях.

Підготовка до носіння брекетів


Перш ніж встановити брекети в Києві у стоматологічній клініці Denta Derm, спеціалісти проводять діагностику. Важливо оцінити стан м’язів та суглобів, аби не завдати шкоди порожнині. На основі отриманої інформації формується план лікування, якого має дотримуватися пацієнт. Наприклад, лікар визначає, скільки часу знадобиться на лікування.

Далі йде підготовка, що включає лікування наявних захворювань, включаючи профілактику та хірургічні втручання.

Тепер, коли все готово, майстер виготовляє ортодонтичний апарат, і відбувається фіксація конструкції. Термін лікування залежить від низки факторів та коливається від 12 до 15 місяців. При цьому, пацієнт має відвідувати стоматолога щонайменше раз на місяць.

Важливо зафіксувати результат


Після того, як ціль лікувальної програми була досягнута, важливо також закріпити успіх. Тут зазвичай задіяні капи, ортодонтичні пластинки, а також двощелепні ретенційні апарати та інші засоби. Варто зазначити, що тривалість цього етапу є значно довшою, ніж тривалість самого лікування. Але якщо це не лякає вас, і ви готові зробити усмішку гарнішою, ласкаво просимо до Denta Derm.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок